Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

кош за смет Brabantia

Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

Използвайте стените

Свободното място по стените обикновено е запазено за постери, картини и ПОСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ ПРИБОРИ ЗА СТЕНА BRABANTIA PROFILE LINEдруги декоративни елементи, но защо да не го използвате за домашни потреби, за които не сте намерили място в шкафовете. Може да използвате кухненските си прибори като съвременен декор на вашата стена., като ги окачите над кухненския плот - това е дефиницията за "красива практичност"  - лесно достъпни прибори, спестяващи място и изглеждащи стилно. Придържайте се към елегантната визия на вашия дом с нашата линия кухненски прибори "Profile" или я комбинирайте с цветната ни серия "Tasty colors". Експериментирайте и с поставката за кухненски прибори за стена " Profile line".

Включете в действие и стелажите 

Ъгловите пространства в дома често остават неизползвани и подценявани. Рафтовете, разположени над ъглите в стаята, може да използвате за вашите арт и дизайнерски изпълнения, които от своя страна ще освободят място за домашните потреби. В случай, че имате висок таван, може да използвате височината и да надградите няколко рафта, които да използвате в същата насока.

Използвайте кутии за съхранение

Кутии за съхранение на хранаИзползвайте кутии, които лесно се вграждат една в друга или може да нареждате една върху друга на рафтовете. Brabantia разполага с перфектно изработени буркани и кутии за съхранение, които си пасват перфектно в пространството и покриват всички важи нужди от съхранение - спагети,  чай, бисквити и много други хранителни изделия. Идеята за натрупване може да използвате не само в кухнята, а във всички стаи от вашия дом, като например в спалнята, използвайки нашите удобни панери и кутии за пране, създадени с много любов и притежаващи изключителна удобна система за съхранение на пране, която в същото време пести от пространството на пода.

Усвоете подстълбищното пространство ( ако имате такова разбира се )

Много хора използват пространството под стълбището за съхранение на обувки, копчета, градински инструменти, торбички и други подобни. Често, обаче, това са големи пространства, които могат да бъдат обособени като отделни стаи, които със сигурност ще освободят място във вашия дом. Може да премахнете ненужните вещи и в случай, че мястото е достатъчно голямо да създадете малък домашен офис или стая за децата.

Дизайн решения, които ще спестят пространство

Интериорния дизайн е една от най-иновативните индустрии в целия цвят. Нашето последно пространство-спестяващо дизайн решение идва под формата на Кош за смет "Bo Touch"

Любим на много интериорни дизайнери, Bo Touch е лесен за почистване и без опасност от разсипване на отпадъци поради големия отвор, перфектна височина и вътрешна пластмасова кофа с улеснено изваждане. Благодарение на регулируемите си неплъзгащи Bo Touch крака е перфектното решение, ако желаете да го поставите до стена или в ъгъл и да спестите място.

Кошове TouchBin

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 30670848, emalloc: 30325376
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem