Отнасяйте се с любов към прането си с продуктите на Brabantia!

пране и сушене brabantia

Ако имате пролем с прането в своя дом, позволете на Brabantia да Ви помогне и да поеме нещата в свои ръце!

Ако нямате място за цял кръгъл простор в градината, не се отчайвайте,  простор Brabantiaнашият Монтиращ се на стена простор е лесен за поставяне и с едно леко движение с една ръка осигурява впечатляващо 24-метрово въже за простиране. Благодарение на сътрудничеството ни с WeForest сме си поставили задача да засадим един милион дървета! С продажбата на всеки един въртящ се простор или закачалка за сушене се засажда едно дърво! Как да не се отнасяте с любов! Перфектно.

Практични и стилни 35-литрови Кутии за Пране

кутии за пране BrabantiaС пълна възможност за подреждане една върху друга, те са перфектното решение, ако имате нужда от повече от една кутия за пране, но нямате място за това. С горни и странични отвори освен това те могат лесно да се разглобяват, когато не се използват.  Предлагат се в четири цвята (черно, топло червено, прохладно сиво и пастелна мента), защо не дадете на всеки да избере предпочитания от него цвят на кутията за пране?

ДЪСКИ ЗА ГЛАДЕНЕ BRABANTIA

И както всички знаем ... след прането на дрехите трябва и да ги изгладим.  Поради това през този сезон е предвидено пускането на пазара на три нови дъски за гладене. Желаем от Вас да отворите ума и сърцето си към тези нови дъски и да се освободите от стреса! Новият дизайн Dots на Brabantia придава позитивна енергия на дъската за гладене с Mandala, предизвиквайки усещане дъси за гладене Brabantiaза спокойствие и тишина.  За да превърнем гладенето в забавление, ние сме проектирали Музикална дъска за гладене и създадохме плейлисти „Brabantia Life“ в Spotify за нея. Не забравяйте, че музиката весели света и прави гладенето по-леко!

[profiler]
Memory usage: real: 30932992, emalloc: 30294928
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem