Кухня, създадена с мисъл за природата


кухня Brabantia

Всички желаем да допринесем за опазването на околната среда, но къде да изхвърляме отпадъците, подлежащи на компостиране е многогодишен въпрос, пред който сме изправени.

Нашият дизайнерски екип намери перфектното решение – нашият контейнер за рециклиране, който се отваря с едно докосване. Отвън той притежава кухненски стил, но повдигането на капака и екологичните му предимства са очевидни. Как да не го заобичате! кош за смет за рециклиране brabantia

С две вътрешни пластмасови кофи 23-литровата страна е предназначена за общи битови отпадъци, а отделната 10-литрова кофа е специално предназначена за отпадъци, подлежащи на компостиране. В 23-литровия контейнер са поставени и специални вентилационни отвори за да се гарантира, че когато напълнената кофа се изважда, няма да има излишен въздух, създаващ вакум. Перфектно.

 

кош за отпадъци - Brabantia

С нашето отваряне с „меко докосване“, този контейнер е лесен за почистване и разполага със здрава ръкохватка, което го прави лесен за пренасяне дори когато е пълен!

Предлага се в цветове Brilliant SteelMatt Steel, както и Matt Steel Fingerprint Proof, и двата размера на пластмасовите кофи се предлагат за покупка поотделно.

Ако мислите за природата, живеете природосъобразен живот и обичате да рециклирате, това е Вашият контейнер за отпадъци!

Има моменти в живота, когато размерът има значение — и това със сигурност е така при  по-големите и заети семейства, чиито контейнери за отпадъци се напълват почти ежедневно.

За да решим този проблем, ние създадохме нашият модерен 40-литров контейнер за отпадъци с отваряне чрез едно докосване – класно решение, кош за смет Brabantiaкоето разполага с капацитет и спестява място.

Ергономичната, плоска форма на гърба му позволява да се прилепва плътно към всяка стена и поради своя размер, специални вентилационни отвори във вътрешната кофа предотвратяват всякакво образуване на вакуум при изваждане на напълнения контейнер. Изработен от трайни материали, устойчиви на корозия, 40-литровият контейнер с отваряне чрез едно докосване се предлага в 11 цвята, включително и в  Passion Red, и гарантираме, че ще се превърне в незаменим любимец във всяко натоварено домакинство.

Пълни подробности за нашият контейнер за рециклиране и спестяване на място, който се отваря с едно докосване, може да намерите тук 40-литров контейнер с отваряне чрез едно докосване.

 

[profiler]
Memory usage: real: 30670848, emalloc: 30319264
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem