Външен простор Brabantia LiftOMatic Advance 50m Silver с калъф

Свръхлесен и удобен за употреба благодарение на системата Easy-Lift.
В комплекта са включени водонепромокаем калъф за покриване/съхранение и торба за щипки за пране.

Повече снимки

295,00 лв.

Availability: Наличен

OR

5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

● Свръхлеко и плавно регулиране на удобната за вас височина (от 149 до 197см) благодарение на системата Easy-Lift.
● Идеален за проветряване на възглавници и завивки в най-ниската позиция.
● 50 метра въжета на ваше разположеие - винаги добре опънати!
● Вече няма нужда да се обикаля с коша за пране: раменете на простора се въртят лесно и плавно, дори когато са напълно заредени с мокро пране.
● Леснозаменими самостоятелни въжета (не се оплитат, няма нужда да правите възли).
● Въжетата са специално обработени за добро сцепление с прането и щипките и са подсилени срещу въздействието на UV-лъчите.
● Дълъг живот на продукта и устойчивост на атмосферните влияния: масивна конструкция, изработена от резистентни на корозия материали; защитен водонепромокаем калъф с цип (продават се резервни и отделно); на разположение са и резервни оригинални въжета.
● Всяко рамо на простора завършва с накрайник, предвиден за сигурно поставяне на закачалка - в случай, че държите някои по-деликатни дрехи да се сушат така.
● Със здрава халка за окачване с цел удобно и компактно съхранение, например в гараж.
● Размер в разпънато състояние: макс диаметър 295cm и височина 187cm.
● Комплектът включва и метален шип с капачка и диаметър 50mm за вкопаване в земята или бетониране, калъф за покриване/съхранение и торба за щипки.
● Ако след употреба покривате простора със защитния му водонепромокаем калъф, въжетата му винаги ще бъдат сухи и чисти и няма да ви се налага да миете тях и простора преди следващото простиране.
● Ако имате нужда от пространство, лесно можете да извадите простора от забитата му в земята (цимента) основа и да й сложите капачката. Така в основата няма, нито да влизат пръст и други нежелани материали, нито нещо ще стърчи от земята за да ви спъва или да ви пречи да косите тревата например.
Лесна работа със системата "Easy-Lift" и безпроблемно регулиране на вашата идеална работна височина (± 149 - 197 cm). Винаги опънати въжета за простиране Няма нужда да се обикаля с коша за пране - раменете на простира се въртят лесно, дори когато е напълно зареден с мокро пране В най-ниската позиция е идеален за сушене на завивки, възглавници и спално бельо Всички рамена са снабдени със специални отвори за закачалки за дрехи. Идеален за сушене на деликатно пране Екстра качество, UV-устойчиви въжета за простиране с противохлъзгащо покритие. Лесно заменими самостоятелни въжета. Устойчив на времето калъф - лесен за поставяне и сваляне с цип по цялата дължина Устойчива на времето торба за щипки с кука - щипките са винаги в близост! Ротационен простир 50 метра / 164 фута.


Допълнителна информация

Допълнителна информация

Код 90300254
Код производител 100246
Ширина (мм) 110
Височина (мм) 1925
Дълбочина (мм) 155
Диаметър (мм) Не
Гаранция (години) 5
Материал Стомана
Обем Не
Размер Не
Цвят Сив
Мнения