Тиган Brabantia 25 см, за палачинки

- Висококачествен кован алуминий
- С ергономична дръжка и висококачествено мраморно незалепващо покритие
- Подходящ за всякакъв вид котлони,включително индукционен, както и за съдомиялна машина

Повече снимки

49,00 лв.

Availability: Наличен

OR

10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Инструкции за поддръжка и употреба

• Преди първа употреба премахнете всички хартии и етикети. Почистете новите съдове за готвене с мека гъба гореща вода и сапун, изплакнете добре и подсушете.
• Никога не позволявайте съдовете да се прегряват. При достигане на желаната температура за готвене ,не оставяйте съда да се нагрява допълнително без да поставяте продуктите за готвене в него. Ако съдът за готвене прегрее, изключете котлона и не се опитвайте да свалите съда преди да се охлади напълно.
• Не допускайте топлинният източник да се простира извън основата на готвене.
• Винаги повдигайте съдовете за готвене от плота. Никога не издърпвайте или плъзгайте, тъй като това може да повреди повърхността.
• Внимавайте, тъй като парата може да излиза от хоризонталните отвори за въздух в капака.
• Винаги оставяйте съдовете да се охладят, преди да ги поставите във вода.

Подходящи за съдомиялна машина, но ние препоръчваме ръчно миене.
След употреба, изчакайте съдът да изстине, измийте с мека гъба и гореща сапунена вода, изплакнете и изсушете добре.
При многократно използване на съдомиялна е възможно да се появят петна по незалепващият слой и дъното, както и да настъпят промени по повърхността на дръжките, което не променя функционалността на продукта.
Някои съвети за поддържане на незалепващия слой:
• Леко натривайте незалепващия слой с масло през няколко седмици. Това ще удължи животът на покритието.
• Не прегрявайте съдовете си! Прегряването може да повреди незалепващия слой, като по този начин той ще загуби капацитета си за незалепване или може да се отлепи от дъното.
• В случай, че загорите продуктите които готвите , след охлаждане, накиснете съдовете си във вода за няколко часа преди да измиете обилно с препарат и топла вода.
• Никога не използвайте гъба от неръждаема стомана, тел или други твърди и абразивни почистващи гъби. Възможно е да надраскат покритието.
• Когато готвите ,винаги използвайте дървени или пластмасови прибори.

Гаранция

Тази продукт Brabantia е с гаранция от производителя 10 години от датата на закупуване (незалепващото покритие е с гаранция 2 години).
Тя се валидна при използване на продукта съгласно инструкциите за грижа и употреба. Това означава, че той ще бъде заменен, ако се появи фабричен дефект на някой от елементите . Тази гаранция не покрива драскотини, петна, обезцветяване или щети от прегряване на вътрешната и външната повърхност на продукта. Тази гаранция не покрива дефекти, причинени от небрежност, злоупотреба, професионална употреба и / или нормално износване. В малко вероятния случай, че се появи фабричен дефект, просто върнете този съд в съответния магазин заедно с доказателство за покупка ( касов бон, фактура... ).

От същата категория:

Допълнителна информация

Допълнителна информация

Код 650561
Код производител Не
Ширина (мм) Не
Височина (мм) Не
Дълбочина (мм) Не
Диаметър (мм) 25 cm
Гаранция (години) 10
Материал Алуминий
Обем Не
Размер Не
Цвят Черен
Мнения