Торба за кош размер C (NewIcon/Bo), 10-12L, 40 броя, бели

Повече снимки

Цена 12,90 лв.

Наличен

OR

Торбичките за смет Brabantia PerfectFit са точно пригодени за кошовете за отпадъци на Brabantia. Винаги можете да погледнете цветната маркировка от вътрешната страна на капака на вашия кош, за да си припомните кой е идеалния размер торбичкии за него. PerfectFit са и много удобни за употреба и здрави: просто издърпайте уплътнителната връзка, завържете я и извадете пълната торбичка от коша.

Опаковка от типа на диспенсърите за мокри кърпички, но с голям отвор за лесно вадене. За разлика от повечето торбички за смет, нашите са отделени от останлите, за да не ви се налага всеки път да откъсвате торбичката от ролката с останалите торбички.

Предимства
Характеристики

Диспенсър от 40 торбикчи за смет, специлано предназначени за 10-12 литровите кошове на Brabantia от сериите NewIcon, Bo Touch и Bo Pedal.

С пристягаща връзка: за плътно прилепяне към вашия кош (без стърчащи найлонови краища!) и за лесно изваждане и пренасяне.

С перфорация: за лесно поставяне на празната торбичка и за да не се създава вакуум при ваденето на пълната торбикча (вакуумът би създал риск от скъсване и разсипване на боклука).

Здрави: изработени от здрав и качествен материал (HDPE).

С цветната маркировка: за да можете винаги да погледнете вътрешната страна на капака на вашия кош и да си припомните кой е идеалния размер торбичкии за него.

Характеристики

Каталожен №: 647062
Код Brabantia C: 10-12 литра
Вместимост в литри 12
Ширина (cm) 38.5
Височина (cm) 49
Дълбочина (cm) 0.1
Тегло (KG) 0.421
Цвят Бял