Време е да влезете във форма с електронна везна Brabantia

Лятото е зад гърба ни, но това не означава, че трябва да спрем да обръщаме внимание на външния си вид и фигура. Грижата за нашето тяло трябва да е ежегодна наша отговорност ( както и грижата за природата разбира се )

За да следите личните си цели по отношение на здравето ви и за да бъдете информирани за това, как вашата диета и режим на хранене влияaт на благосъстоянието  ви, със сигурност трябва да се запознаете с нашата супер функционална електронна везна Brabantia.

ЕЛЕКТРОННА ВЕЗНА АНАЛИЗАТОР BRABANTIA

Освен практическа насоченост, нашите везни ще внесат допълнително стил към интериора на вашия дом.

Анализът на телесната маса е предназначен за точно измерване на теглото, телесните мазнини и индекс на телесната маса. Може да се използва пълноценно от цялото семейство. Просто въведете възрастта, пола и височината си и електронната везна ще съхрани данните ви, като максимума й е до 8 отделни профила.

В зависимиост от това до каква степен искате да се възползвате от функциите на електронния кантар, той може да ви предложи и личен фитнес дневник, в който да си отбелязвате прогреса всяка седмица, да следите тенденциите в промяната на вашето тегло и „Индекс на телесната маса“. Страхотна функционалност за всички, които са на диета или хранителен режим.

За повече инфомарция, свържете се с нас на нашата Facebook страница или  на телефон: +359893 443 362

Love Brabantia, Love Nature

Още Новини