Блог на Brabantia Bulgaria за съвети, вдъхновение и интериорен дизайн

 • 10 ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ГЛАДЕНЕ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ГЛАДЕНЕТО

  Гладенето вероятно не е любимата част от домакинската работа. Без значение как го приемате, винаги е приятно, когато задълженията в и около къщата могат да бъдат улеснени, нали? Ето защо, само за вас: 10 аксесоара, които улесняват гладенето! 
 • Сгъваеми Простори за дрехи тип чадър Brabantia - Защо да изберем

  Ротационните сушилници на Brabantia предоставят необходимото ви пространство за да изсушите прането на цялото семейство с минимални усилия. Завъртането в посока на вятъра осигурява равномерно сушене. Любимите ни ротационни сушилни са с голям набор от функции и са точния избор за тези, които не са фенове на сушенето в сушилня.

 • 3 ценни съвета за сушене на пране в стая

  Несъмнено всички се сблъскаме с факта, че през зимата и есента носим много повече дрехи. И въпреки това студените, влажни условия навън затрудняват сушенето и използването на пералнята, когато имате най-голяма нужда от нея.

  По този повод решихме да ви дадем 3 ценни съвета, които не само ще ви спестят време и пари, но оставят прането ви със свежа и приятна миризма.

 • Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

  Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

 • Цветове за супер стилен кухненски интериор

  Желаете да освежите  вашия дом? Защо не смените цветовете в кухнята си, за да създадете приятен и вдъхновяващ кухненски интериор! Ние, от Brabantia, сме събрали някои от любимите ни цветови схеми, за да ви накараме да сложите престилките и да "сготвите" нещо красиво. Вижте нашите предложения.

 • Как да подредим детската стая на нашите малки (и пораснали) деца

  Всички знаем, че децата трудно изграждат навици за подреждане! За щастие, ние създадохме редица многофункционални, пространствено спестяващи решения за съхранение на играчките и вещите на малките и подрастващи деца! Създайте повече място за игра, благодарение на тези супер интелигентни решения за съхранение, проектирани за интериорно опростяване и активен живот!

 • 10 трика, с които ще гладите дрехи като професионалисти

  Кой може да каже, че глади дрехите си правилно? И в частност ризите - нужно е специално умение, за да ги изгладите безупречно, нали? Ето защо, нашите дизайнери в Brabantia измислиха иновативната маса за гладене Brabantia Titan Oval 

  Умната асиметрична рамка позволява да гладите в седнало положение и осигурява регулируема работна височина.

 • Отдели време за себе си с дъските за гладене Brabantia

  Отдели малко свободно време за себе, вършейки не толкова любимите домашни задължения. Мисията на Brabantia е чрез иновативния и функционален дизайн на дъските си за гладене, да покаже по-приятната страна  на гладенето.

 • Социалната отговорност на Brabantia

  Brabantia е марка, която се грижи не само за вас, но се включва и в редица социални каузи, целящи да направят света по-добро място за живеене.

  Правим го, защото ни е грижа какво вършим и как това се отразява на нашата планета. Всички наши продукти са създадени така, че да улесняват процеса на рециклиране. Стараем се следващото поколение продукти, върху което работим да е 100% рециклируемо.

 • Кажете "Здравей" на новия кош Bo Touch

  Ако търсите красиво решение за отпадъците във вашия дом, кошът от серията "Bo Touch" ви дава отговор с уникален дизайн и голяма вместимост. Запознайте се с Кош за смет Bo Touch Bin, изработен с много любов и грижа за природата.