Поръчки и доставки

Доставката на вашите поръчки до адреси в България е безплатна.

Поръчаните стоки от Brabantia.bg се доставят с куриер на адреса, указан от вас в поръчката ви или до офис на Еконт, който можете да изберете от падащо меню при завършване на поръчката ви.

Запазваме си правото, в случай, че преценим, че предоставените данни за доставката са непълни или неточни, да се свържем с вас по телефона или по имейл, за потвърждение или корекция.

Цените за доставки извън България не се калкулират в Количката по време на поръчването, нито се изпращат в автоматичния имейл за потвърждаване на поръчката, а са обект на допълнително договаряне с вас по телефон или имейл. С други думи, ако поръчате стоки за доставка извън България, преди да приемем за изпълнение вашата поръчка, ние ще се свържем с вас за да ви предложим конкретна цена и срок за доставката на вашата пратка.

СРОКОВЕ НА ДОСТАВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ

В повечето случаи можете да разчитате на доставка между 24 и 36 часа от поръчката ви, но ви обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графиците и натовареността на куриерската фирма към дадения момент, както и че по време на Черните петъци и коледно-новогодишните празници обичайно има забавяне на доставките заради свръхнатовареността на куриерските фирми.

Обичайно поръчките, направени преди 16.00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

За поръчки, направени в петък преди 16:00 ч. е възможна доставка в събота преди обед срещу 3,99 лв с ДДС допълнително заплащане: ако искате да се възползвате от тази опция, трябва да свържете с нас по телефона или по имейл не по-късно от 16:00 в съответния петък.

Поръчки, направени в петък-следобед и през почивните дни, обикновено се доставят във вторник. В периодите, когато има национални празници, в сила е правилото.

Rе поръчки, направени преди 16.00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

Поръчки, направени в петък-следобед и през почивните дни, обикновено се доставят във вторник. В периодите, когато има национални празници, в сила е правилото, че поръчки, направени преди 16.00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

Важно!

В случай, че поръчате продукт "По поръчка", срокът за доставката на цялата ви поръчка е 20 работни дни.

Важно!

Срокът за доставка на поръчките, за които сте отбелязали, че ще платите по банков път започва да тече, от момента на получаването на плащането ви по нашата сметка.

За ваша информация, в България плащанията се обработват по следния начин:

(1) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка по системата BISERA до 17,00 ч., се обработва от банката на получателя на следващия работен ден;

(2) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка до 14,30 ч. по системата РИНГС/RINGS (или така нареченият спешен превод), се обработва от банката на получателя в същия работен ден в рамките на един час;

(3) Плащане, излъчено в работен ден чрез електронно банкиране или на гише в банка по системата BISERA след 17,00 ч. или в почивни/празнични дни, се счита за излъчено на следващ работен ден, съответно се обработва от банката на получателя на по-следващ работен ден.

Условия за ползване | Политика за личните данни | Поръчки и доставки | Начини на плащане | Право на връщане | Към магазина