За нас

За нас | Мисия | Отговорност | История

Brabantia е холандска марка, която използва дългогодишния си опит и впряга цялата си креативност в разработването на високотехнологични и надеждни продукти, които запазват своята красота и функционалност в продължение на много години.

Продуктите ни са вдъхновени от ежедневните домакински дейности: готвенето и съхранението на хранителните продукти, съхранението на отпадъците, прането и неговото сушене и гладене. Част от продуктовата гама са и аксесоарите за банята и тоалетната.

А от своя страна производството и бизнес модела на Brabantia като компания са вдъхновени от любовта към живота и планетата ни: използване на възможно най-много рециклирани и рециклируееми материали, възобновяема енергия, щадящи водните източници и запаси технологии и подпомагане на малки и големи инициативи за залесяване и за прочистване на световните океани.

Създадена в далечната 1919 година като семейна фирма, днес Brabantia е успешна международна компания с над хиляда служителя. Потребителите в повече от 85 страни по света се радват и доверяват на високото качество от Brabantia.