Буркани комплект Window 1.4L, Dreamy Blue, 3 броя

Изчерпана наличност - Спрян от производство

OR

Търсите начин за съхраняване на кафе, чай, захар или нещо друго? Бурканът за съхранение на храна и подправки Brabantia Window е идеалното решение. Добре затварящият се капак запазва съдържанието свежо за по-дълго време. Антистатичният прозорец ви позволява да видите точно съдържанието и количеството, останали в буркана. А, заради стилния си външен вид, бурканът често съчетава полезното с приятното и се използва и като интериорен акцент в кухнята.

Предимства
Характеристики
Функционално и надеждно решение да съхранявате кафе, чай, тестени изделия, подправки и всякакви други хранителни продукти, така че те да останат свежи за по-дълго време.
Съдържанието запазва вкуса, свежестта и аромата си по-продължително благодарение на кликващия капак с уплътнение.
Съдържанието остава защитено от влагата и от миризмите на другите хранителни продукти в кухнята или хладилника.
Идеален за подреждане на рафтове на нивото на очите - прозорчето е срещу вас и можете винаги да видите какво и колко е останало в буркана.
Основа със защитно покритие, което предпазва повърхностите, върху които поставяте буркана.
Бурканът е лесен за почистване и хигиеничен благодарение на гладката вътрешна повърхност и е изработен от устойчиви на корозия материали.
Моделът Fingerprint Proof е произведен от специално обработена неръждаема стомана, така че по повърхостта й да не остават следи от пръсти - за още по-добра естетика, за по-лесна поддръжка и за повече хигиеничност. Гаранция 10 години. Вместимост в литри 1.4. Височина (cm) 17.5. Диаметър (cm) 11. Тегло (KG) 0.795.

Характеристики

Каталожен №: 1005600
Серия Window
Гаранция 10 години
Вместимост в литри 1.4
Височина (cm) 17.5
Ширина (cm) 11
Дълбочина (cm) 11
Макс. височина (cm) 17.5
Диаметър (cm) 11
Тегло (KG) 0.825
Подходящ за съдомиялна Не
Цвят Син