Буркани комплект Window 1.4L, Soft Beige, 3 броя

Ед. цена 63,00 лв.

Наличен

OR

Търсите начин за съхраняване на кафе, чай, захар или нещо друго? Бурканът за съхранение на храна и подправки Brabantia Window е идеалното решение. Добре затварящият се капак запазва съдържанието свежо за по-дълго време. Антистатичният прозорец ви позволява да видите точно съдържанието и количеството, останали в буркана. А, заради стилния си външен вид, бурканът често съчетава полезното с приятното и се използва и като интериорен акцент в кухнята.

Предимства
Характеристики
Функционално и надеждно решение да съхранявате кафе, чай, тестени изделия, подправки и всякакви други хранителни продукти, така че те да останат свежи за по-дълго време.
Съдържанието запазва вкуса, свежестта и аромата си по-продължително благодарение на кликващия капак с уплътнение.
Съдържанието остава защитено от влагата и от миризмите на другите хранителни продукти в кухнята или хладилника.
Идеален за подреждане на рафтове на нивото на очите - прозорчето е срещу вас и можете винаги да видите какво и колко е останало в буркана.
Основа със защитно покритие, което предпазва повърхностите, върху които поставяте буркана.
Бурканът е лесен за почистване и хигиеничен благодарение на гладката вътрешна повърхност и е изработен от устойчиви на корозия материали.
Моделът Fingerprint Proof е произведен от специално обработена неръждаема стомана, така че по повърхостта й да не остават следи от пръсти - за още по-добра естетика, за по-лесна поддръжка и за повече хигиеничност. Гаранция 10 години. Вместимост в литри 1.4. Височина (cm) 17.5. Диаметър (cm) 11. Тегло (KG) 0.795.

Характеристики

Каталожен №: 1005599
Серия Window
Гаранция 10 години
Вместимост в литри 1.4
Височина (cm) 17.5
Ширина (cm) 11
Дълбочина (cm) 11
Макс. височина (cm) 17.5
Диаметър (cm) 11
Тегло (KG) 0.825
Подходящ за съдомиялна Не
Цвят Кафяв
Регулируема височина Не
Ротация Не