Колекцията LINN

е цялостно решение - КОМПАКТНО, ДИЗАЙНЕРСКО и ФУНКЦИОНАЛНО

за ОРГАНИЗИРАНЕТО, СУШЕНЕТО, ГЛАДЕНЕТО И СЪХРАНЕНИЕТО на дрехите!

Ако, дори без да си го признавате, установявате, че дрехите ви често висят по облегалките на столове из къщата, че мръсните дрехи редовно стоят на купчина в някой скрит ъгъл или около пералнята, че след като изперете, търсите свободен леген, за да занесете дрехите до простора, а там нерядко се чудите как да ги закачите да съхнат докато още са влажни, тогава продуктите от Колекцията Linn може би са чудесно решение за вашия дом!

Многофункционална мебел за простиране, организиране и съхранение

 • Здрав бамбуков прът за окачване на до 28 дрехи на закачалка и на компактна дъска за гладене.
 • 2 регулируеми рафта, които могат да се ползват за сушене (16,5м простор!) или за съхранение на дрехи, чанти, обувки.
 • Изискана стоманена мебел, заемаща малка площ и с дизайн, подхождащ на всеки интериор и на всяко помещение: спалня, коридор, всекидневна, баня.

Кош за мръсно пране

 • Изящно проектиран - няма нужда да махате капака, когато пускате дрехите вътре, защото кошът разполага с Quick-Drop система, която държи капака, докато вземате или слагате прането.
 • Сменяемата и перяща се вътрешна торба с интелигентно закрепяне улеснява пренасянето на прането.
  С перфорация, която позволява на прането да диша и изработен от материали, които го правят подходящ за използване във всяко домашно помещение, включително и банята.

Кутия за чисто пране

 • Продукт с изненадващо голяма вместимост (35L) и обмислен за максимална практичност: сгъваема, с дръжки за лесно пренасяне, с възможност за поставяне една върху друга и с два удобни отвора за да се пълни или изпразва самостоятелно или под друга кутия, в различни цветове за лесно сортиране на прането.

 

Компактна дъска за гладене върху маса или шкаф

 • Ултра компактен, но стабилен модел за бързо гладене на ризи, блузи, поли, панталони.
 • Сгъва се и се прибира за секунда: поставена някъде или окачена на куката си в гардероб или на всякаква друга мебел.

 

Алуминиеви закачалки

 • Издръжливи и леки - изработени от устойчив анодиран алуминий - позволяват окачването както на сухи, така и на мокри дрехи за сушене.
 • Със специална форма, която позволява окачването на ризи без разкопчаване и на блузи и пуловери без разтягане и с вдлъбнатини от двете страни на закачалката за закачване на деликатни дрехи, които имат каишки за окачване или на дрехи с презрамки.

 

Виж всички продукти от колекцията тук: