Комплект аксесоари за тоалетна MindSet Mineral Infinite Grey 3 части

Цена 209,00 лв.

Наличен

OR

Това триo е тук за да покрие всички нужди и да стилизира най-малката стая в дома ви! Комплектът аксесоари за тоалетна Brabantia MindSet включва здрава и хигиенична стойка за четка за тоалетна, мини държач за тоалетна хартия, който държи ролката хартия винаги под ръка и стойка за резервни ролки хартия, която дискретно съхранява до 2 броя ролки със стандартен размер.

Предимства
Характеристики
Три стилни и подхождащи си аксесоара за баня или тоалетна на едно място! Държач за тоалетна хартия - с широкия си отвор, той е лесен за употреба с всички стандартни по размер ролки. Четка за тоалетна с дизайн, с който почиствате изцяло тоалетната чиния, дори под ръба, като в същото време силиконовата четка е и изключително хигиенична, защото не задържа вода или бактрии. Лесно почистване на металната дръжка (допълнително ви защитава от бактерии) и на вадещия се вътрешен пластмасов държач. Стойка за резервни ролки тоалетна хартия - механизъм на повдигане с голям отвор и с възможност за съхранение на 2 броя ролки тоалетна хартия със стандартен размер. Имате възможност да поставите на пода или да монтирате на стена (включени са инструкции и материали за лесен монтаж).
Луксозно "минерално" покритие, което дава усещане на мека текстура при докосване.
Подходящи за всички мокри и влажни помещения благодарение на изработката от висококачествени, устойчиви на корозия материали.
Един устойчив и отговорен към планетата избор - изработени от 28% рециклирани материали, след употреба са рециклируеми до 74%.

Характеристики

Каталожен №: 1005678
Серия MindSet
Гаранция 10 години*
Условия за гаранцията * 2 години за четката за тоалетна.
Височина (cm) 40.6
Ширина (cm) 37.3
Дълбочина (cm) 13.7
Макс. височина (cm) 40.6
Тегло (KG) 2.039
Подходящ за монтаж на стена Да
Цвят Сив