Комплект за миене и подсушаване на съдове, Grey, 4 части

Изчерпана наличност - Спрян от производство

OR

Организирайте удобно и красиво пространството около мивката и изпитайте неочаквано удоволствие от дребните ежедневни дейности като миене и плакнене на продукти, съдове и ръце. Всичко, от което имате нужда, на едно място: компактен сушилник за съдове и прибори, четка за миене с диспенсер за течен препарат за миене, органайзер за мивката и кърпи за бърсане.

Предимства
Характеристики
Компактен сушилник за съдове, който побира до пет големи чинии и който разполага с подвижна кутия за сушене за приборите, която можете да меститем където ви е удобно. Тавичката му за оцеждане може да се ползва и отделно, например за сушенето на по-големи съдове.
Органайзер за мивка, който постига невъзможното: вашите гъба, кърпа и стъргало за съдовете не се пречкат, въпреки че са винаги под ръка!
Четка за миене на съдове с резервоар за течен сапун, от който се стича точното количество препарат, точно когато е необходимо.
Микрофибърни кърпи, с които можете да миете или да попивате кухенеския плот, съдове и прибори, огледала, прозорци и всякакви други повърхности у дома.

Характеристики

Каталожен №: 1004150
Серия SinkSide
Гаранция 5 години*
Условия за гаранцията * Гаранцията не покрива микрофибърните кърпи и четката
Височина (cm) 12.6
Ширина (cm) 20
Дълбочина (cm) 46.3
Тегло (KG) 1.3
Подходящ за съдомиялна Не
Цвят Сив