Кош за смет за разделно събиране Sort&Go 25L, Fir Green

Цена 79,00 лв.

Наличен

OR

Кошовете от серията Sort&Go на Brabantia ви дават възможност да организирате съхранението на боклука вкъщи според специфичните ви нужди и навици и по най-удобния за вас начин. Те се предлагат в пет размера, в четири цвята и могат да стоят на кухненския плот, на пода или в шкаф. Подходящи са за разделно събиране, но и за органични отпадъци. Предвидени са да се пренасят удобно и изхвърлят директно в кофите за смет, но може да се ползват и с торбички за смет.

Приятно организиране!

Предимства
Характеристики
Един от най-големите кошове Sort&Go в семейството: цели 25L, които го правят идеалното решение за разделно събиране на боклука в едно голямо домакинство.
С дизайн, предвиден да пести място: тесен и висок, Sort&Go може да се долепи плътно до стена или да застане в ъгъла.
С функция за застопоряване на капака в отворено положение за лесно ползване с изцапани ръце.
Със здрава дръжка за удобно носене и с ръкохватка в основата на коша за лесно изсипване.
Предвиден да стои на пода или да бъде монтиран на стена със скоба (скобата не е включена в комплекта и може да бъде купена отделно).
В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер J са съвършено пригодени за вашия Sort&Go 25L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки (малка мострена ролка торби за смет Brabantia PerfectFit размер J е включена в комплекта).
Кошовете Sort&Go се предлагат в следните размери: 3L, 6L, 12L, 2x12L, 16L, 2x16L, 25L и 40L и в няколко цвята за разграничаване на контейнерите при разделното събиране на отпадъците.

Характеристики

Каталожен №: 1003236
Серия Sort & Go
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа Без вътрешна кофа
Вместимост в литри 25
Височина (cm) 40
Ширина (cm) 26.5
Дълбочина (cm) 34
Макс. ширина (cm) 26.7
Макс. дълбочина (cm) 34.1
Макс. височина (cm) 75
Тегло (KG) 1.296
Цвят Зелен
Брой отделения 1