Кош за смет за вграждане Built-In 15L, White

Повече снимки

Цена 136,00 лв.

Наличен

OR

15-литровият кош за отпадъци за вграждане на Brabantia остава скрит вътре в шкафа, докато не отворите вратата. Автоматизираният капак се отваря сам, а големият отвор осигурява достатъчно място за изсипване на боклука с минимален риск от разпиляване.

Предимства
Характеристики

Кошът Built-in 15L на Brabantia се побира в почти всеки кухненски шкаф и е много практичен и удобен за употреба и поддръжка. Отлично решение е и за кухни с ограничено пространство.

При отваряне на вратата на шкафа, кошът излиза удобно навън и капакът му се отваря сам, така че на вас не ви се налага да се навеждате.

Освен, че кошът излиза извън шкафа с отворен капак, за да не разпилявате отпадъци помага и това, че отворът му е много широк.

Пластмасовата вътрешна кофа се вади и слага обратно лесно, включително и защото е снабдена с дръжки. Това ви позволява да я миете и да сменате торбичките за смет много бързо и удобно.

Кошът позволява монаж на всички врати на шкафове: отврящи се наляво и отварящи се надясно (минималното необходимо му пространство е със ширина 30.2sm, дълбочина 36.9cm и височина 47.5cm).

Изработен е от устойчиви на корозия висококачествени материали и със здрава конструкция.

Съвместим с торби за смет с връзки Brabantia PerfectFit с размер D - за да не стърчат никога найлонови краища от коша ви!

Характеристики

Каталожен №: 647045
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа С пластмасова вътрешна кофа
Вместимост в литри 15
Ширина (cm) 29.3
Височина (cm) 34.7
Дълбочина (cm) 30
Диаметър (cm) 29.3
Тегло (KG) 2
Цвят Бял
Брой отделения 1