Перфектната мивка

Не сте единствен, ако ви се струва, че около мивката често цари хаос от чисти и мръсни съдове и прибори за хранене и готвене, четки и кърпи за миене, сапунерки. Течният сапун също се пречка и винаги нещо е мокро, а друго е за забърсване или подсушаване. Да не забравяме, че обикновено има и всякакви дребни отпадъци за изхвърляне.

Обаче решение има!

Серията кухненски аксесоари за организация на мивката и пространството около нея от Brabantia ви помагат едновременно да вършите удобно домашната работа, пространството ви да е отлично организирано и всичко да изглежда стилно и точно на място.

И, за да бъдем сигурни, че аксесоарите ни ще се впишат перфектно в кухненския ви интериор, ви ги предлагаме в три изискани цвята - Mint, Dark Grey & Light Grey - за да можете да направите от тях линия в един цвят или да създадете цветни акценти по ваш избор.

Серията ни Mint, Dark Grey & Light Grey съдържа всичко, от което се нуждаете: два размера сушилници за съдове, няколко различни вида органайзъри, четка с поставка за мивка, четка с вграден диспенсър за течен сапун, дозатори за течен сапун, купа за икономично миене и отцеждане, уред за почистване и подсушаване на съдове, контейнер за хранителни отпадъци, сапунерки, закачалки за кухненски кърпи и кърпи и подложки за подсушаване на съдове.

Предлагаме ви - в класически металик - стойка за кухненска хартия, поставка за стена за кухненска хартия, кошче за използвани кафе-капсули и кош за хранителни отпадъци за маса.

И не забравяйте, че комфортното и вкусно готвене започва с удобен, свободен и организиран кухненски плот, върху който да развихрите цялата ви кулинарна фантазия! 

А най-хубавото на серията Sink Side на Brabantia е това, че ви дава идеи и решения, за които може би дори не сте предполагали, че съществуват, като например това, четката ви за миене на съдове да има вграден диспенсър за течен сапун или сушилникът ви за съдове да излива стеклата се вода от съдовете директно в мивката.
 
Можете да разгледате всичките ни продукти за организация на мивката тук: