Серия Blade

Съществува една любопитна традиция: когато един шеф-готвач започне работа на ново място, той ползва цялото налично в кухнята на ресторанта оборудване... с изключение на ножовете. Тъй като те са толкова съществени за майсторското готвене, в първия си работен ден шеф-готвачът донася своя личен комплект ножове.

Че острите и удобни ножове са най-важният помощник на готвача в кухнята може да ви каже и всяка домакиня. Знаем го и ние в Brabantia и то ни вдъхнови да създадем серията ножове Blade. Тя е колкция от шестте най-необходими в кухнята ножове заедно с изискана дървена стойка, в която можете да ги подредите така, че не само винаги да са ви под ръка, но и комплектът да краси кухненския ви плот.

  • Всички новоже от серията са изработени от висококачествена неръждаема стомана 5Cr15MoV.
  • Това ги прави устойчиви на корозия и издраскване, а то е тайната за тяхната трайност и безупречен външен вид в продължение на години.
  • Балансирани са вещо и употребата им е много удобна.
  • Изработени са прецизно и са с гладки контури, така че по тях не полепва от храната, която режете.

Стойката за ножовете e от акациево дърво и въпреки компактния си размер, е конструирана така, че да стои стабилно. За това помагат и дискретните гумени крачета, които гарантират и че при местене на блока с ножове няма да надраскате кухненския си плот.

Готварски 20см Универсален 13см За месо 20см
За плодове и зеленчуци 9см Сантоку 18см За сирена 14см

Към продуктите в магазина: