Серията Make & Take

Това, че ходите на работа, не означава, че сте обречен да се храните лошо. Напротив!

Вместо през повечето време да ядете сухи сандвичи, солети, десерти или да си поръчвате онлайн скъпа и не толкова добра храна, можете по лесен и удобен начин да си носите домашно приготвени ястия, супи, салати и напитки!

Всичко, от което имате нужда е желание и правилната екипировка: съдовете от колекцията Make & Take на Brabantia!

Те ще ви позволят да сипете в тях всичко без да се притеснявате, че ще протекат. Ще държат различните съставки и храни разделени и ще ги поддържат свежи. Можете да ги ползвате в микровълновата в офиса през деня, а вечер да ги пускате в съдомиялната. Трабва да признаете, че е доста удобно, нали?

Да не забравяме, че са компактни, но все пак достатъчно големи и че за ваше спокойствие са изработени от BPA free пластмаса. И понеже държим да не изневерявате на себе си, ви ги предлагаме в три различни пастелни цвята, за да можете да изберете този, който подхожда най-добре на стила ви. Или да ги миксирате по артистичен начин: например Light Grey за закуската, Dark Grey за обяда и Jade Green за брънча.

Да започнем деня със закуска!

500-милилитровата купа за закуска Make & Take е магическа: в нея можете да сипете прясно мляко или кисело мляко. Ние гарантираме, че няма да притече и капка от него. Можете да я сложите в хладилника и след това в микровълновата за да затоплите прясното мляко. Но идеята не е просто да пите топло прясно мляко или да ядете студено кисело мляко! Какпакът на купата, освен че е капак, е и 180-милилитров плътно-затварящ се контейнер, който ще съхрани отделно от течността всякакви хрупкави изкушения като любимото мюсли или ядки, или сушени плодове. Ако искате по-солидно похапване за най-важното ядене за деня, можете да ползвате някоя от кутиите за обяд за мъфин, бисквити или малък сандвич, както и бутилката със 100% непропускаща капачка и цедка - сложете няколко парченца плодове или листа на подправки като мената във водата ви за пиене за да й придадат свеж вкус и аромат без да се притеснявате, че ще ви пречат, докато пиете.

Сервирайте си салата!

Добре направената и овкусена салата би могла да се превърне дори в основно ястие, особено ако сте влезли във фитнес-режим или лятната отпуска наближава и време за влизане в по-добра форма за плажа. Купата за салата Make & Take ви дава 1.3 литра обем, в който да поберете достатъчно от любимите ви зеленчуци плюс два контейнера: един за хрупкавите съставки като крутони, пармезан или нарязана шунка и втори за дресинга. Първият държи всички съставки на салатата ви разделени, а премахвайки контейнера за дресинг от центъра му, той се превръща в своеобразна фуния за изиспването на подправките и аранжирането на самата слата. Затварянето е плътно, благодарения на щракващите клипсове и е сугурно, че нищо няма да се разпилее или изтече по време на пътя от вкъщи до офиса.

Време е за супа!

Случвало ли ви се е да си кажете колко добре би било ако сега имаше от чудесната супа малко, от която предишната вечер остана вкъщи? Една топла супа в точния момент е в състояние да направи чудеса с деня ви и това как се чувствате, така че защо да се лишавате от това удоволствие. 600-милилитровата чаша за супа Make & Take със 180-милилитров контейнер за крутони или пармезан може да се държи в хладилник, дори във фризер и да се ползва в микровълнова. След това може да се измие в съдомиялната. Ако супата е бульон, можете да го пиете, тъй като за удобство купичката е снабдена и с дръжка, която държи ръцете ви далеч от топлия съд. 100% без разливане, 100% BPA-free, 100% рециклируема: 100% си заслужава!

Истинска, домашна, топла храна за обяд!

Купата ни Make & Take със 100% непропускливост на течности e идеална за съхранението на наистина сериозни ястия, включително и такива със сос и дори полу-течни яхнии, с каквито изобилства традиционната българска кухня и които са любими на много български семейства. Тук е мястото да отбележим, че серията Make & Take предлага и компактен комплект от нож, вилица и лъжица, които да ви позолят да се насладите на ястието си по цивилизован начин навсякъде, където прецените, че е подходящо. Пластмасовото им калъфче гарантира хигиенично пренасяне и съхранение, а те самите са изработени от висок клас неръждаема стомана с цел да запазят безупречния си вид и функционалност в продължение на дълги години и при интензивна употреба.

Да не забравяме за сандвичите и още нещо!

Предлагаме ви четири модела кутии за обяд от серията Make & Take. Малката плоска (1.1L) и средната (1.1L) побират по четири сандвича, а двете големи (2L) по цели осем сандвича! Можете да вземете голямата кутия в комплект с разделител и два контейнера, така че да подредите вътре един наистина вкусен, богат, балансиран и здравословен обяд, включващ и зеленчуци, плодове или малък десерт. Или всичко друго, което вашата кулинарна фантазия или моментно желание могат да ви осигурят. Разбира се, можете да комбинирате кутиите за обяд една с друга или с купите за салата и за основно, с чашата за супа, с бутилката. Смисълът на Make & Take е твоя обяд, така че изборът е твой: наслади му се!

Всички продукти от серията Make & Take са с 5 години гаранция и могат да се мият в съдомиялна машина. Всички контейнери са изработени от пластмаса без бисфенол (BPA-free). Всички контейнери с изключение на бутилката за напитки могат да се ползват в микровълнова фурна и да се съхраняват в хладилник и фризер. Чашите и купите ви дават 100% гаранция срещу протичане и проникване на въздух.

Разгледайте серията Make & Take в магазина тук>>>