Колекцията Mindset

Банята и тоалетната могат да бъдат, както място, където влизате по задължение и без емоция, така и място, където ще изпитате удоволствие, ще се вдъхновите за новия ден или ще завършите вечерта отпускащо и успокояващо. Затова все повече домакинства се насочват към професионални проекти за интериорен дизайн на банята и тоалетната.

А, понякога малките неща имат голямо значение.

Миг щастие рано сутрин може да преобърне целия ден към добро. Така и един или няколко дребни аксесоара могат да променят усещането за цяло едно помещение у дома. Такива са и това правят продуктите от луксозната Колекция MindSet на Brabantia.

 

Тайната им се състои в комбинацията от естетика, материали на изработка и, разбира се, цветовете. За да се постигне усещането за луксозен минималистичен дизайн, формите на продуктите са подсилени от висококачественото покритие на металните им части и благородното класическо бяло (серията Mineral Fresh White) и вечно стилното меко черно (серията Mineral Infinite Grey).

Аксесоарите за баня и тоалетна MindSet са, не само красиви за окото, но и приятни за докосване. Като добавим и интелигентната им и добре обмислена функционалност, се оказва, че те могат да правят чудеса: да дадат разкошен завършек и на най-луксозната баня или с един изискан щрих да създадат атмосфера на шикозен спа-център и в някоя по-семпла баня!

Нека първо организираме душа

Подредете напълно пространството около душа с един-единствен аксесоар - рафт Brabantia MindSet с чистачка. Събира шампоаните, душ геловете и всичко друго, необходимо за къпането. Използвайте чистачката, за да остраните водата след баня от вратата на душ кабината или от плочките. Когато всичко е сухо и почистено, просто оставете чистачката на рафта, който е с перфорация и няма да задържа вода, което гарантира добрата хигиена.

Да не забравяме и кърпите: искаме ги чисти и на разположение! Не искаме те да стоят или да висят на всевъзможни и неудобни места, нали? Нито да се допират до стената или други повърхности. Затова ще монтираме изящния държач за кърпи на точното място в банята, чиято ширина позволява окачането на стандартен размер кърпи 50x100cm или на по-големи, но сгънати.

А, ако имаме нужда от още кърпи или халати на разположение в банята, можем да комбинираме държача с една или две от дискретните, но много красиви закачалки от колекцията MindSet. Монтирайте ниско при ръцете, за да ви бъде максимално удобно или по-високо, за да знаете, че ничий халата няма да опре пода!

Продължаваме с мивката и тоалетката

Създайте своя дизайнерски оазис на естетиката в банята като комбинирате по ваш начин седемте красиви аксесоара за мивката и тоалетката: стилен рафт за принадлежности, кутия за четките за зъби, кутия за всички знайни и незнайни пособия за грим, тоалет и лична хигиена, контейнер за дребните санитарни отпадъци, сапунерка, дозатор за течен сапун или лосион и стенно огледало. Разбира се, ако сте голямо и оживено домакинство, можете да предвидите два или три рафта, като и повече от един дозатор за сапун или контейнер за принадлежности: колко подредена и красива изглежда банята ви зависи все пак от вас!

Не сме забравили и тоалетната!

Предлагаме ви всичко необходимо в едно: рафт за максимално удобство, държач за ролка тоалетна хартия и четка за тоалетна на една обща стойка. Не лепите по стените, нито ги пробивате. Вградени в основната стойка държач за хартия и удобно закрепен държач за четка за тоалетна. Без заети ръце - удобен рафт за телефон или други принадлежности. Можете да местите целия комплект например при миене на тоалетната, къпане или по друг повод. Макар и минималистична, стойката е устойчива и стъпва на гумирани крачета за да не се хлъзга и за да не надира пода. С една дума: един малък дизайнерски шедьовър!

Още няколко щриха:

Ако мобилният вариант за организацията на тоалетната не е за вас, колекцията MindSet може да ви предложи и познатиите класически решения, разбира се, обогатени с дизайна от Brabantia и високото качество и функционалността, характерни за продуктите Brabantia.

Четка за тоалетна

Въоръжени с тази четка за тоалетна Brabantia MindSet, почистването на вашата тоалетната чиния ще бъде много по-бързо, лесно и най-вече хичиенично! Силиконовата четка стига и под ръба на тоалетната чиния, като не задържа вода и бактерии. Стойката деликатно скрива четката за тоалетна, но в същото време я държи винати на разположение, когато ви потрябва! Имате възможност да поставите на пода или да монтиране на стена. И, понеже държим на опазването на околната среда, сме предвидили възможност, ако е необходимо, да можете да смените само силиконовата глава на вашата четка за тоалетна, вместо да купувате нова!

Контейнер за резервна тоалетна хартия

Поддържайте висок стандарт на стил у дома, дори когато става дума за най-малката стая - вашата баня или тоалетна! Тази минималистична стойка Brabantia MindSet съхранява 2 допълнителни ролки тоалетна хартия, а затворения й дизайн я прави много хигиеничен и дискретен аксесоар, който предпазва хартията от прах и мокри пръски. С умната система за повдигане можете лесно да вземете нова ролка, когато старата свърши. Можете да я оставите свободно стояща на пода или другаде, или да я закрепите на стената. Класа, чистота и практичност!

Държач за тоалетна хартия и държач с рафт

На пръв поглед класическо решение за тоалетната, но ако се вгледате добре, разбирате, че получавате няколко бонуса: дизайн от Brabantia, лесен и незабележим монтаж, високо качество на изработка и ... един безценен рафт за телефона ви или всяка друга вещ, която се чудите къде да денете, когато сте в тоалетната!

Всички продукти от колекцията MindSet са произведени с грижа за природата и планетата: в тях са вложени до 32% рецеиклирани материали и от своя страна самите продукти са до 93% рециклируеми след края на употребата им. Предлагаме ви ги с 5 и 10 годишна гаранция при домашна употреба. Разгледайте ги в магазина тук >>>