Оцветете дома си!

"Цветовете на Brabantia 2024 са взаимосвързани: те могат да се смесват и съчетават перфектно. Създават красиви комбинации, които дават нов и творчески тласък на вашия дом." – Тван Вердонк, творчески директор в Brabantia.

Търсите ново вдъхновение у дома или искате да съживите интериора си?

Цветовете могат да променят света!

А с Brabantia лесно добавяте цветен щрих в дома си.

Дизайнерският екип на Brabantia избра нова цветова палитра за така обичаните NewIcon, Touch Bin и Bo, за да промени визията и усещането за всяка стая.

Цветовата палитра 2024 се състои от модерните открояващи се цветове

  • Jade Green (Нефритено зелено)
  • Mellow Yellow (Меко жълто)
  • Satin Taupe (Сатенен Топ)
  • Mineral Infinite Grey (Безкрайно сиво)
  • Confident Grey (Уверено сиво)
  • Soft Beige (Меко бежово).

Красиви цветове сами по себе си, но и създадени за смесване и съчетаване!

Модерното трио

Смелите нови цветове Brabantia Jade Green, Mellow Yellow и Satin Taupe се съчетават перфектно както с по-светли, така и с по-тъмни интериори.

Силната и наситена Satin Taupe излъчва хладна изтънченост, богат неутрален цвят с метален блясък, който без усилие превръща всяка стая в топло и стилно убежище. Хотел шик у дома.

Новото жълто Mellow Yellow е свежо и различно – лъч от ранна сутрешна слънчева светлина, който навява мисли за лимоново сорбе. Енергичен нов нюанс, който озарява стаята.
А мекото Jade Green, съчетано с колекциите кухненски пособия на Brabantia в същия цвят, внася природата и балансира стила ви. Естествено ще добавите и класа!

Естествена красота

Имате ли нужда от малко тишина и спокойствие? Основните цветове на Brabantia Mineral Infinite Grey, Confident Grey и Soft Beige се вписват естествено в интериора и придават хармонично усещане на помещението.
Brabantia предлага много голяма гама продукти в цвят Soft Beige - те стоят много красиво в светли кухни и холове, но са подходящи и във винтидж или рустикален интериор.
Ако изберете кош в цвят Confident Grey е практически невъзможно да сгрешите - в него има от класиката на черния цвят, който се съчетава с всички останали цветове, но в същото време няма тежката претенциозност на чистия черен цвят. Лекият блясък пък го отваря още повече.

Разгледайте новите цветове в магазинa тук >