Кош за смет с педал Silent 30L, Matt Steel Fingerprint Proof

Повече снимки

Изчерпана наличност - Спрян от производство

OR

Голям кош за отпадъци с „умен“ безшумен капак за плавно и тихо отваряне и затваряне. Идеален за използване в кухнята, в хола или в коридора.

Предимства
Характеристики

Плавен отварящ капака на коша педал и затварящ се безшумно метален капак, който прилепва плътно и не позволява на миризмите да излизат от коша.

Метален педал с подсилена пластмасова основа и здрава конструкция, направен от висококачествени материали, устойчиви на корозия.

Капакът остава отворен, ако се отвори ръчно и се затваря с натискане на педала.

Вадеща се вътрешна пластмасова кофа за удобно почистване и с перфорация за лесно изваждане на пълните торбички със смет и без риск от разкъсване и изсипване.

Здрава метална носеща дръжка, благодарение, на която кошът се мести лесно.

Пластмасов пръстен в основата на коша - за стабилно стоене без приплъзване, дори и върху полирани гладки подове без риск от надраскване на самата подова настилка.

Съвместим с торби за смет с връзки Brabantia PerfectFit размер G (една ролка е включена в комплекта) - за да не стърчат никога найлонови краища от коша ви за смет!

Моделът Fingerprint Proof е произведен от специално обработена неръждаема стомана, така че по повърхостта й да не остават следи от пръсти - за още по-добра естетика, за по-лесна поддръжка и за повече хигиеничност.

Характеристики

Каталожен №: 647134
Серия Silent
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа С пластмасова вътрешна кофа
Вместимост в литри 30
Ширина (cm) 29
Височина (cm) 67
Дълбочина (cm) 38
Макс. височина (cm) 95
Диаметър (cm) 29
Тегло (KG) 3.565
Цвят Инокс