Кутии за храна Tasty+ Stackable

"Животът се състои в малките неща. Това е философията, която стои зад всичко, което правим. Цветните и удобни продукти Tasty+ правят готвенето и кухнята ви малко по-красиви, приятни и природосъобразни." – Сара ван дер Ворст, мениджър категория "Удоволствие от храната” в Brabantia.

За удобно запазване на свежестта, аромата и вкуса - и едновремнно с това за идеално подреден хладилник!

Поддържането на подредена кухня понякога може да е предизвикателство. Същото се отнася и за хладилника. Brabantia с удоволствие ще ви помогне да организирате любимите си храни и съставки с новите кутии Brabantia Tasty+, които могат да се подреждат една върху друга.

Техният здрав и пространствено ефективен дизайн показва съдържанието с един поглед. Идеални за поддържане на наличностите на видно място и свежестта на храната за по-дълго време.

Спестяващите място органайзери се предлагат в отделни размери от 1,5 литра, 3,5 литра и 5,4 литра. Предлагат се и комплекти в различни варианти: 2х0,15 литра, 2х1,6 литра + 1х3,5 литра и 2х1,5 литра + 1х3,5 литра.

Можете да използвате кутиите за сухи и мокри храни – те имат капак със силиконово уплътнение, подходящи са за миене в съдомиялна машина и могат да се рециклират 100% след употреба.

И накрая, цялата им пластмаса не съдържа BPA (произведени са без бисфенол А).

Предлагат се в тъмно сиво и светло сиво и с 5-годишна гаранция.

Подреждайте, съхранявайте и обичайте храната и готвенето!

Разгледайте ги всичките в магазинa: Tasty+ Stackable