4 начина да внесете хюга атмосфера във вашия дом

Хюга атмосфера във Вашия дом с brabantia

Хюга [съществително ] - уют, комфорт, удобство, което създава чувство на удовлетвореност и благополучие ( определяща характеристика на датската култура). - Оксфордски речник

Хюга е поддържане на уютна атмосфера и състояние на удовлетворение в рамките на заобикалящата ни среда, която ви създава вътрешно удоволствие и чувство за спокойствие. Ето защо интериора на вашия дом се счита за един от най-важните фактори за вашето благосъстояние.

В нашата нова статия сме ви подготвили 4 начини, които ще допринесат за Хюга атмосферата във вашия дом и интериор.

ВНЕСЕТЕ ТОПЛИ ЦВЕТОВЕ 

КОШ BRABANTIA BO TOUCH, 36 L PASSION RED

Топлината и уюта често се свързват с по-топли цветове като червено, кафяво и лилаво. Но не се притеснявайте, не е нужно да потапяте целия си дом в някой от тези цветове. Понякога дребни аксесоари и допълнения могат да свършат чудесна работа. Вземете нашия Кош Brabantia Bo Touch Passion Red например.  Той е перфектният избор, който ще внесе хюга атмосфера във интериора на вашата кухня, без да е нужно да сменяте цветовата гама на целия интериор.

СЪЗДАЙТЕ ПРОСТРАНСТВО

Пространството помага на съзнанието да се отпусне. Съхранявайте малки предмети в шкафове, кутии или рафтове, за да помогнете на ума да остане фокусиран и организиран, създавайки чувство на задоволство и спокойствие.

РЕЛАКСИРАЙТЕ С МЕКА СВЕТЛИНА

Избягвайте яркото, изкуствено осветление в помещенията, в които искате да внесете Хюга атмосфера. Намалете осветлението с малки настолни лампи, за сметка на силната светлина, произведена от полилеите и LED осветлението.

ПИЕЗОЕЛЕКТРИЧЕСКА ГАЗОВА ЗАПАЛКА BRABANTIA TASTY R

А още по-добър вариант е да използвате стария и изпитан метод за осветление със свещи. Позиционирайте фенерите със свещи на безопасни места, от които светлината ще се разпростира из цялата стая. Пиезоелектрическата газова запалка на Brabantia ще ви помогне при запалването на свещта и внасянето на хюга атмосфера.

 

СЛУШАЙТЕ ПОДХОДЯЩА МУЗИКА

Всеизвестен е фактът, че музиката влияе на нашата енергия и настроение. Бавното темпо може да създаде усещане за спокойствие , докато бързото такова, ще освободи хормони в мозъка, подобряващи настроението. Може да си създадете собствен "Хюга" плейлист или да послушате листа на Brabantia в Spotify.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас във Facebook или ни последвайте в Instagram.

Още Новини