Социалната отговорност на Brabantia

Brabantia е марка, която се грижи не само за вас, но се включва и в редица социални каузи, целящи да направят света по-добро място за живеене.

Правим го, защото ни е грижа какво вършим и как това се отразява на нашата планета. Всички наши продукти са създадени така, че да улесняват процеса на рециклиране. Стараем се следващото поколение продукти, върху което работим да е 100% рециклируемо. Вземете например серията ни Flatblack. В нея използваме 25% рециклирани материали. Тя е не само интелигентно решение за всяка кухня, тя е интелигентно отношение към планетата земя.

Brabantia притежава сертификат ISO 14001 за грижа за околната среда и заема сериозни позиции по отношение на екологичните проблеми. Гарантираме, че всички продукти и опаковки на Brabantia отговарят на изискванията, посочени в сертификата.

ПАРТНЬОРСТВА НА BRABANTIA С ОРГАНИЗАЦИИ

WEFOREST.ORG

За всеки продаден външен простир Brabantia , Weforest ще посадят едно истинско дърво. Weforest e международна организация с нестопанска цел, която създава бързоразвиващо се движение, чиято основна цел е поддържане и развитие на биоразнообразието. Те допринасят за регенерирането на естествената гора и залесяване на опустелите райони.

THE OCEAN CLEANUP

За всеки закупен кош за смет Brabantia NewIcon, вие подкрепяте световната организация "The Ocean CleanUP, чиято основна цел е да изчисти световния океан от пластмасата.

PLASTIC WHALE

Plastic Whale е друга организация с нестопанска цел, подпомагана от Brabantia. Те са първата професионална компания, занимаваща се с "пластмасов риболов". Нашата цел е да помогнем на организацията да израстне до размера на истинските китове :)

THE HUNGER PROJECT

The Hunger Project е глобална организация с нестопанска цел, която се ангажира с отстраняване на световния глад до 2030 година, чрез инвестиране в обучение на мъже и жени, живеещи в бедни селски райони в Африка, Латинска Америка и Азия.

Отключвайки техния капацитет, креативност и лидерски умения, те могат да станат мотори на собственото си развитие и да сложат край на собствения си глад и бедност.

 

Както виждате, нашата мисия е да бъдем отговорни към нашата планета и към човечеството. Надяваме се да станете наш партньор в превръщането на заобикалящата ни среда в по-добро място за живеене.

Love Nature, Love Brabantia

Още Новини