Кош за смет за разделно събиране Sort&Go 25L, Jade Green

Цена 79,00 лв.

Наличен

OR

Кошовете от серията Sort&Go на Brabantia ви дават възможност да организирате съхранението на боклука вкъщи според специфичните ви нужди и навици и по най-удобния за вас начин. Те се предлагат в пет размера, в четири цвята и могат да стоят на кухненския плот, на пода или в шкаф. Подходящи са за разделно събиране, но и за органични отпадъци. Предвидени са да се пренасят удобно и изхвърлят директно в кофите за смет, но може да се ползват и с торбички за смет.

Приятно организиране!

Предимства
Характеристики
Един от най-големите кошове Sort&Go в семейството: цели 25L, които го правят идеалното решение за разделно събиране на боклука в едно голямо домакинство.
С дизайн, предвиден да пести място: тесен и висок, Sort&Go може да се долепи плътно до стена или да застане в ъгъла.
С функция за застопоряване на капака в отворено положение за лесно ползване с изцапани ръце.
Със здрава дръжка за удобно носене и с ръкохватка в основата на коша за лесно изсипване.
Предвиден да стои на пода или да бъде монтиран на стена със скоба (скобата не е включена в комплекта и може да бъде купена отделно).
В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер J са съвършено пригодени за вашия Sort&Go 25L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки (малка мострена ролка торби за смет Brabantia PerfectFit размер J е включена в комплекта).
Кошовете Sort&Go се предлагат в следните размери: 3L, 6L, 12L, 2x12L, 16L, 2x16L, 25L и 40L и в няколко цвята за разграничаване на контейнерите при разделното събиране на отпадъците.

Характеристики

Каталожен №: 1005522
Серия Sort & Go
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа Без вътрешна кофа
Вместимост в литри 25
Височина (cm) 40
Ширина (cm) 26.5
Дълбочина (cm) 34
Макс. ширина (cm) 26.7
Макс. дълбочина (cm) 34.1
Макс. височина (cm) 40
Мин. височина (cm) 75
Тегло (KG) 1.296
Подходящ за монтаж на стена Не
Цвят Зелен
Брой отделения 1