Кош за смет за разделно събиране Sort&Go 2x12L, Mint & Grey, за вграждане

Изчерпана наличност - Спрян от производство

OR

Щом разглеждате кошовете Sort&Go на Brabantia, вероятно имате намерение да събирате и изхвърляте бокука разделно. Поздравяваме ви за отговорното ви отношение към природата и Планетата! Тези два коша с вместимост от 12 литра всеки от тях, ще застанат перфектно в почти всеки кухненски шкаф, без значение на коя страна са отварят вратите му и без да тежат на пантите им!

Предимства
Характеристики
Идеалното решение за спестяване на място, за скриване на коша за смет в шкаф и за разделно събиране на боклука.
Самоподържаща се конструкция, която не тежи на пантите на вратите на кухненския ви шкаф.
Стойката за двата коша е подходяща за монтаж на врати, отварящи се на ляво и на дясно. Тъй като след това кошовете просто висят закачени на нея, можете да ги сваляте и връщате обратно без усилие и винаги, когато пожелаете.
Лесно инсталиране (в комплекта са включени схема и всички необходими части за монтажа). Минималните необходими размери на шкафа са: дълбочина 360mm, височина 430mm и ширина 550mm.
При отваряне на шкафа двете кофи излизат удобно навън като капаците им може да бъдат застопорени в отворено положение, за да не ви се налага да се навеждате всеки път, когато искате да изхвърлите нещо.
Със здрава дръжка за удобно носене и с ръкохватка в основата на коша за лесно изсипване.
В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер С са съвършено пригодени за вашия Sort&Go 2x16L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки.

Характеристики

Каталожен №: 647671
Серия Sort & Go
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа Без вътрешна кофа
Вместимост в литри 24
Височина (cm) 43
Ширина (cm) 52
Дълбочина (cm) 33
Макс. височина (cm) 67.9
Тегло (KG) 2.4
Цвят Микс
Брой отделения 2