Кош за смет с педал StepUp 16L, Jade Green

Цена 69,00 лв.

Наличен

OR

Ако обичате да събирате разделно, този кош определено ще ви стане любим помощник! Напревете стъпка напред с StepUp 16L! Изработен от 91% рециклиран материал, а след употреба ще бъде 99% рециклируем, с покупката на този кош ще направите осъзнат избор в подкрепа на околната среда. С помощта на етикета в предната част на коша, ще можете да организирате по свой вкус разделното събиране на отпадъци.

Предимства
Характеристики
Ако искате да изберете кош с мисъл за опазването на околоната среда, изберете StepUp - изработен от 91% рециклиран материал, а след употреба ще бъде 99% рециклируем!
Улеснява разделното събиране на отпадъци - с едно щракване можете да отворите етикетника в предната част на коша и да поставите етикет с надпис на вида отпадък, който смятате да събирате разделно в конкретния кош.
Леко затваряне и лесна, мека употреба на педала.
С дизайн, предвиден да пести място: тесен и висок, StepUp може да се долепи плътно до стена или да застане в ъгъла.
Широкия отвор на капака позволява по-лесно да изсипете отпадъците вътре и минимизира възможността за изпадане на отпадък извън коша.
Със здрава дръжка за удобно носене и с ръкохватка в основата на коша за лесно изсипване.
В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер D са съвършено пригодени за вашия StepUp 16L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки.

Характеристики

Каталожен №: 1008481
Серия StepUp
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа Без вътрешна кофа
Вместимост в литри 16
Височина (cm) 41.1
Ширина (cm) 22.4
Дълбочина (cm) 29.6
Макс. ширина (cm) 22.4
Макс. дълбочина (cm) 34.3
Макс. височина (cm) 68.2
Тегло (KG) 1.25
Цвят Зелен
Брой отделения 1