10 ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ГЛАДЕНЕ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ГЛАДЕНЕТО

Гладенето вероятно не е любимата част от домакинската работа. Без значение как го приемате, винаги е приятно, когато задълженията в и около къщата могат да бъдат улеснени, нали? Ето защо, само за вас: 10 аксесоара, които улесняват гладенето! Така че имате време за други неща :) 

1. КАЛЪФ ЗА ДЪСКА ЗА ГЛАДЕНЕ  Калъфът на масата за гладене е най-важната част от процеса на гладене. Не само от гледна точка на дизайна, но и по отношение на материала, функцията и размерите. Моля, обърнете внимание, че има различни размери на калъфите на гладачните маси.

Допълнителни съвети: Дразни ли ви също кондензът на дъската за гладене? Вижте калъфите PerfectFlow. Едва ли имате време да гладите? Вижте тогава и калъфи за гладене за по-бързи резултати от гладенето.


  2. ПОДЛОЖКА ОТ ФИЛЦ

Ако искате да поддържате калъфа на масата си в добро състояние възможно най-дълго, филцовият слой под калъфа на дъската е идеалното решение . Филцовият слой осигурява по-бързи и по-добри резултати от гладенето. Филцът също така абсорбира парата.


3. ЗАЩИТНА КЪРПА за ГЛАДЕНЕ

Използвали ли сте някога кърпа за гладене по време на гладене? Кърпата за гладене е тънък слой между ютията и прането. Той осигурява по-голяма защита на уязвимите тъкани. Освен това предотвратява лъскавите петна по любимото ви облекло.


4. СТОЙКА ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ЮТИЯ

Често „мястото за гладене“ e в хола или всекидневната. Разбираемо е, защото дъската за гладене и ютията могат да заемат много място. Но знаете ли, че има и удобна стойка за съхранение на ютия? Можете да я закачите на стената и лесно да съхранявате дъската за гладене и вашата (гореща) ютия в нея.


5. ТЕРМОИЗОЛИРАЩ КАЛЪФ ЗА ЮТИЯ

Използвайте термоизолиращ калъф за ютия. Калъфът е устойчив на топлина и следователно може да бъде прикрепен директно към (горещата) ютия. Благодарение на регулируемото велкро, защитния калъф е подходящ за всяка ютия, независимо от марката.


6. ОКАЧВАЧ ЗА КАБЕЛ

По време на гладенето кабелът вече няма да ви пречи, докато гладите, благодарение на нашия кабелен водач . Окачвачът на кабела гарантира, че няма да се препънете.


7. ПРИСТАВКА за СГЪВАНЕ на ДРЕХИ

Приставката за сгъване на дрехи е идеалният помощник за бързо сгъване на ризи, тениски и пуловери. Дъската е снабдена с практична кука за съхранение.


8. ОБТЕГАЧИ на КАЛЪФИ за ГЛАДЕНЕ

Калъфът за дъска за гладене не е съвсем стегнат около дъската ви за гладене? Няма проблем: обтегачите на калъфи за гладене са точно това, от което се нуждаете. Лесно се закрепват със скоби и са с универсална употреба.


9. ПРИСТАВКА за ГЛАДЕНЕ на РЪКАВИ

Ръкавите на дрехите ви лесно се гладят, но на дъската за гладене никога няма място за него. За щастие има дъска за ръкави , чудесно продължение на дъската за гладене. Идеалното решение за гладене на ръкавите на ризите.


10. ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ

Последният щрих след гладене са закачалките за дрехи. Закачете дрехите си след гладене и преди сгъване, за да не се намачкат. Можете да използвате многофункционалните мебели Linn.

Надяваме се, че сме Ви били полезни! 


Още Новини
Tasty Colours - ТОВА ВЕЧЕ Е ЩАСТЛИВО ГОТВЕНЕ!

ПРИБОРИ Tasty Colours - колекция от удобни кухненски прибори в ярки цветове.

Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

Цветове за супер стилен кухненски интериор

Желаете да освежите  вашия дом? Защо не смените цветовете в кухнята си, за да създадете приятен и вдъхновяващ кухненски интериор! Ние, от Brabantia, сме събрали някои от любимите ни цветови схеми, за да ви накараме да сложите престилките и да "сготвите" нещо красиво. Вижте нашите предложения.

Как да подредим детската стая на нашите малки (и пораснали) деца

Всички знаем, че децата трудно изграждат навици за подреждане! За щастие, ние създадохме редица многофункционални, пространствено спестяващи решения за съхранение на играчките и вещите на малките и подрастващи деца! Създайте повече място за игра, благодарение на тези супер интелигентни решения за съхранение, проектирани за интериорно опростяване и активен живот!