Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СТЕНИТЕ

Свободното място по стените обикновено е запазено за постери, картини и ПОСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ ПРИБОРИ ЗА СТЕНА BRABANTIA PROFILE LINE

други декоративни елементи, но защо да не го използвате за домашни потреби, за които не сте намерили място в шкафовете. Може да използвате кухненските си прибори като съвременен декор на вашата стена., като ги окачите над кухненския плот - това е дефиницията за "красива практичност"  - лесно достъпни прибори, спестяващи място и изглеждащи стилно. Придържайте се към елегантната визия на вашия дом с нашата линия кухненски прибори "Profile" или я комбинирайте с цветната ни серия "Tasty colors". Експериментирайте и с поставката за кухненски прибори за стена " Profile line".

ВКЛЮЧЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ И СТЕЛАЖИТЕ 

Ъгловите пространства в дома често остават неизползвани и подценявани. Рафтовете, разположени над ъглите в стаята, може да използвате за вашите арт и дизайнерски изпълнения, които от своя страна ще освободят място за домашните потреби. В случай, че имате висок таван, може да използвате височината и да надградите няколко рафта, които да използвате в същата насока.

ИЗПОЛЗВАЙТЕ КУТИИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Използвайте кутии, които лесно се вграждат една в друга или може да нареждате една върху друга на рафтовете. Brabantia разполага с перфектно изработени буркани и кутии за съхранение, които си пасват перфектно в пространството и покриват всички важи нужди от съхранение - спагети,  чай, бисквити и много други хранителни изделия. Идеята за натрупване може да използвате не само в кухнята, а във всички стаи от вашия дом, като например в спалнята, използвайки нашите удобни панери и кутии за пране, създадени с много любов и притежаващи изключителна удобна система за съхранение на пране, която в същото време пести от пространството на пода.

УСВОЕТЕ ПОДСТЪЛБИЩНОТО ПРОСТРАНСТВО ( АКО ИМАТЕ ТАКОВА РАЗБИРА СЕ )

Много хора използват пространството под стълбището за съхранение на обувки, копчета, градински инструменти, торбички и други подобни. Често, обаче, това са големи пространства, които могат да бъдат обособени като отделни стаи, които със сигурност ще освободят място във вашия дом. Може да премахнете ненужните вещи и в случай, че мястото е достатъчно голямо да създадете малък домашен офис или стая за децата.

ДИЗАЙН РЕШЕНИЯ, КОИТО ЩЕ СПЕСТЯТ ПРОСТРАНСТВО

Интериорния дизайн е една от най-иновативните индустрии в целия цвят. Нашето последно пространство-спестяващо дизайн решение идва под формата на Кош за смет "Bo Touch"

Любим на много интериорни дизайнери, Bo Touch е лесен за почистване и без опасност от разсипване на отпадъци поради големия отвор, перфектна височина и вътрешна пластмасова кофа с улеснено изваждане. Благодарение на регулируемите си неплъзгащи Bo Touch крака е перфектното решение, ако желаете да го поставите до стена или в ъгъл и да спестите място.

Още Новини
10 ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ГЛАДЕНЕ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ГЛАДЕНЕТО

Гладенето вероятно не е любимата част от домакинската работа. Без значение как го приемате, винаги е приятно, когато задълженията в и около къщата могат да бъдат улеснени, нали? Ето защо, само за вас: 10 аксесоара, които улесняват гладенето! 

Tasty Colours - ТОВА ВЕЧЕ Е ЩАСТЛИВО ГОТВЕНЕ!

ПРИБОРИ Tasty Colours - колекция от удобни кухненски прибори в ярки цветове.

Цветове за супер стилен кухненски интериор

Желаете да освежите  вашия дом? Защо не смените цветовете в кухнята си, за да създадете приятен и вдъхновяващ кухненски интериор! Ние, от Brabantia, сме събрали някои от любимите ни цветови схеми, за да ви накараме да сложите престилките и да "сготвите" нещо красиво. Вижте нашите предложения.

Как да подредим детската стая на нашите малки (и пораснали) деца

Всички знаем, че децата трудно изграждат навици за подреждане! За щастие, ние създадохме редица многофункционални, пространствено спестяващи решения за съхранение на играчките и вещите на малките и подрастващи деца! Създайте повече място за игра, благодарение на тези супер интелигентни решения за съхранение, проектирани за интериорно опростяване и активен живот!