Как да подредим детската стая на нашите малки (и пораснали) деца

Всички знаем, че децата трудно изграждат навици за подреждане! За щастие, ние създадохме редица многофункционални, пространствено спестяващи решения за съхранение на играчките и вещите на малките и подрастващи деца! Създайте повече място за игра, благодарение на тези супер интелигентни решения за съхранение, проектирани за интериорно опростяване и активен живот!

КУТИЯ ЗА ДРЕХИ НА НИВА

Позволи на своите малчугани сами да създадат своя собствена система за кош за дрехи Brabantia  сортиране с помоща на тези цветни  и забавани кутии за дрехи. Кошовете за пране са идеални за лесно сортиране по цветове, като мекият материал и компактният дизайн на кутиите ги  правят идеално решение за съхранение на играчки, игри или други вещи. В същто време имат и здрави дръжки за лесно и безопасно използване от децата!

Отварящи се отпред и отгоре и с капацитет от 35 литра, можеш да си сигурен, че децата няма да имат оправдание за разхвърляната си стая! Кошът за пране на степени е наличен като едно цяло или като смес от блокове с различни цветове – Черен, Светлосив и Пастелна мента!

КОШ ЗА ПРАНЕ "SELECTOR"

Друг интелигентен, но семпъл дизайн е нашият кош за пране "Selector". Капакът за бързо пускане вътре означава, че подреждането се превръща в бърза задача за тези досадни чорапи, които  прекарват повече време на пода в спалнята, отколкото върху краката! Пространствено ефективно, кошчето се закрепва плоско към стената на спалнята или кабинета, докато съвременните нюанси в Бяло или Матово  придават елегантен облик на стаята. Торбичката за пране, която може да се пере, разполага с две отделения, което означава, че ще имате две кошчета за пране, които заемат пространството само на едно.

SORT & GO

Проектирани за истински организатори – независимо дали мислят за 

околната среда и разделят отпадъците или тези, които обичат чисти и подредени пространства – контейнерите Sort & Go са идеални за рециклиране! Спестете още повече място с функцията за монтиране на стена, която е лесна за монтаж.  По този начин не отнемате от спалното пространство. Може да инсталирате на идеалната височина за Вашето дете. Налични в 6, 12 или 16-литрови варианта, със свежи цветове Мента, слънчево Жълто, свежо Бяло и елегантно Сиво.

Не забравяй да ни дадеш един "like" във Facebook и да ни последваш в Instagram. Чувствай се свободен да зададеш вашите въпроси или просто да споделиш малко лююбов с Brabantia.

Още Новини
10 ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ГЛАДЕНЕ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ГЛАДЕНЕТО

Гладенето вероятно не е любимата част от домакинската работа. Без значение как го приемате, винаги е приятно, когато задълженията в и около къщата могат да бъдат улеснени, нали? Ето защо, само за вас: 10 аксесоара, които улесняват гладенето! 

Tasty Colours - ТОВА ВЕЧЕ Е ЩАСТЛИВО ГОТВЕНЕ!

ПРИБОРИ Tasty Colours - колекция от удобни кухненски прибори в ярки цветове.

Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

Цветове за супер стилен кухненски интериор

Желаете да освежите  вашия дом? Защо не смените цветовете в кухнята си, за да създадете приятен и вдъхновяващ кухненски интериор! Ние, от Brabantia, сме събрали някои от любимите ни цветови схеми, за да ви накараме да сложите престилките и да "сготвите" нещо красиво. Вижте нашите предложения.