Цветове за супер стилен кухненски интериор

Желаете да освежите  вашия дом? Защо не смените цветовете в кухнята си, за да създадете приятен и вдъхновяващ кухненски интериор! Ние, от Brabantia, сме събрали някои от любимите ни цветови схеми, за да ви накараме да сложите престилките и да "сготвите" нещо красиво. Вижте нашите предложения.

СЛЪНЧЕВО ЖЪЛТО

Мрачното и дъждовно време навън не означава, че и вашия дом трябва да кухненски прибори TASTY COLOURS, Brabantia

носи същото настроение. Жълтото е цвят на природата,  оптимизма и творчеството. Изборът на жълто за цвят на интериора на вашата кухня, не означава обезателно, че това трябва да е основния цвят в цветовата ви схема. Комбинацията му с нюанси на сивото ще придаде елегантен и и съвременен вид. Многофункционалнта серия на Brabantia, Tasty Colours се отличава с разнообразие от великолепни жълти кухненски принадлежности, които са идеални за комбинация със сиви тонове .

ЗЕЛЕНО И ЧЕРНО

Обявявайки зеленото за "Пантонов цвят на годината, нюансът най-накрая  кухненски интериор в зелено

получи признанието, което заслужава. Използван често от интериорните дизайнери, зеленото е цвят на всичко естествено и успокояващо. Съчетавайки се добре с неутралните нюанси, зеленото и неговите нюанси са изключително лесни цветове за използване в цветовите схеми на интериора. Не се страхувайте да го комбинирате и с по-тъмни тонове. Последните съвременни тенденции включват зеленото като основен цвят, допълнен от черни кухненски аксесоари и елементи с модерни матови покрития. Бъдете смели и дръзки и използвайте нашия "Кош с педал Brabantia NewIcon 5 L Green."

ИЗПОЛЗВАЙТЕ НЯКОЛКО ОСНОВНИ ЦВЯТА

колекция Tasty Colours Brabantia

Ако имате повече от един любим цвят, смело може да ги миксирате в интериора на кухнята ви. Нашата колекция "Tasty Colours" е създадена за хората обичащи цветното и е вдъхновена от най-доброто при готвенето и печенето. Предлага се в разнообразие от цветове, включващи червено, жълто, синьо и създава истински кухненски рай с пълен набор от кухненски аксесоари.

Ако имате свежи идеи, които желаете да споделите с нас, може да се свържете с нас във Facebook

Още Новини
10 ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ГЛАДЕНЕ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ГЛАДЕНЕТО

Гладенето вероятно не е любимата част от домакинската работа. Без значение как го приемате, винаги е приятно, когато задълженията в и около къщата могат да бъдат улеснени, нали? Ето защо, само за вас: 10 аксесоара, които улесняват гладенето! 

Tasty Colours - ТОВА ВЕЧЕ Е ЩАСТЛИВО ГОТВЕНЕ!

ПРИБОРИ Tasty Colours - колекция от удобни кухненски прибори в ярки цветове.

Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

Как да подредим детската стая на нашите малки (и пораснали) деца

Всички знаем, че децата трудно изграждат навици за подреждане! За щастие, ние създадохме редица многофункционални, пространствено спестяващи решения за съхранение на играчките и вещите на малките и подрастващи деца! Създайте повече място за игра, благодарение на тези супер интелигентни решения за съхранение, проектирани за интериорно опростяване и активен живот!