3 ценни съвета за сушене на пране в стая

Несъмнено всички се сблъскаме с факта, че през зимата и есента носим много повече дрехи. И въпреки това студените, влажни условия навън затрудняват сушенето и използването на пералнята, когато имате най-голяма нужда от нея.

По този повод решихме да ви дадем 3 ценни съвета, които не само ще ви спестят време и пари, но оставят прането ви със свежа и приятна миризма.

1. ПОМИСЛЕТЕ ЗА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ И НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКА СУШИЛНЯ

Модерните, електрически сушилни използват изключително много електрическа енергия. Затова ви предлагаме да използвате енергията, която използвате така или иначе за отопление на вашия дом. Съвременните сушилници за пране на закрито, като нашия

ПРОСТОР ЗА ОКАЧВАНЕ BRABANTIA ПРОСТОР ЗА ОКАЧВАНЕ BRABANTIA

не само ще спестят пространство във вашата стая, но ще изсушат прането ви по прекрасен начин. Може да ги монтирате лесно на всеки радиатор и да се възползвате от парите, които отопляват пространството.

2. НЕ ПРЕТОВАРВАЙТЕ СУШИЛНИКА

Ключът към бързото и успешно изсушаване на пране в стая е да оставите пространството между сушящите се дрехи. По този начин осигурявате място за циркулиращ въздух, който е от съществено значение при сушене във вътрешно помещение. За щастие, нашия ПРОСТОР "КУЛА" BRABANTIA 23M е перфектното решение на проблема в този случай. С гъвкавото, огромно пространство за сушене от 23 метра, този сушилник се побира само на 1 кв.м площ. Неговата функционална конструкция ви позволява да сушите, както дълги неща като панталони, така и по-деликатни елемeнти като чорапи и бельо, оставяйки в същото време пространство за завъртане на въздуха помежду им.

3.ПОМИСЛЕТЕ ЗА ПОЗИЦИЯТА НА СУШИЛНИКА

сушилник за дрехи

Факт: прането съхне по-бързо в топли и сухи помещения. Така че е добре да не се изкушавате да оставите сушилника някъде извън апартамента или къщата си, примерно в гараж или пристройка. Дори и перфектно изпраните дрехи, оставени да съхнат в студени и влажи условия, могат да запончат да миришат лошо и да станат потенциален дом за мухъл и мръсотия. Банята може да е добра идея, ако душове или вана не изпускат водни пари постоянно. Вместо това остваете сушилника близо до радиатор или стая с подово отопление.

 

За въпроси и още ценни съвети може да ни последвате във Facebook и Instagram

Още Новини
Сушилници от серията „Wallfix“

Сушилниците от серията „Wallfix“ се побират дори и на най-малката площ. Изработени са от устойчиви на корозия материал. Лесни за инсталиране.

Отдели време за себе си с дъските за гладене Brabantia

Отдели малко свободно време за себе, вършейки не толкова любимите домашни задължения. Мисията на Brabantia е чрез иновативния и функционален дизайн на дъските си за гладене, да покаже по-приятната страна  на гладенето.

Сгъваеми Простори за дрехи тип чадър Brabantia - Защо да изберем

Ротационните сушилници на Brabantia предоставят необходимото ви пространство за да изсушите прането на цялото семейство с минимални усилия. Завъртането в посока на вятъра осигурява равномерно сушене. Любимите ни ротационни сушилни са с голям набор от функции и са точния избор за тези, които не са фенове на сушенето в сушилня.