Сушилници от серията „Wallfix“

Сушилниците от серията „Wallfix“ се побират дори и на най-малката площ. Сгъват се в компактен, пестящ място елемент. Няма нужда да ги пренасяте, сглобявате или опъвате, тъй като са монтирани към стената и са винаги готови за употреба. С големия си капацитет побират прането от пълна пералня. Имат идеална работна височина и са подходящи за големи дрехи. Външните въжета са дълги 120 см. Сушилниците са устойчиви на атмосферни влияния и са с масивна конструкция. Изработени са от устойчиви на корозия материал. Лесни за инсталиране.

Още Новини
3 ценни съвета за сушене на пране в стая

Несъмнено всички се сблъскаме с факта, че през зимата и есента носим много повече дрехи. И въпреки това студените, влажни условия навън затрудняват сушенето и използването на пералнята, когато имате най-голяма нужда от нея.

По този повод решихме да ви дадем 3 ценни съвета, които не само ще ви спестят време и пари, но оставят прането ви със свежа и приятна миризма.

Отдели време за себе си с дъските за гладене Brabantia

Отдели малко свободно време за себе, вършейки не толкова любимите домашни задължения. Мисията на Brabantia е чрез иновативния и функционален дизайн на дъските си за гладене, да покаже по-приятната страна  на гладенето.

Сгъваеми Простори за дрехи тип чадър Brabantia - Защо да изберем

Ротационните сушилници на Brabantia предоставят необходимото ви пространство за да изсушите прането на цялото семейство с минимални усилия. Завъртането в посока на вятъра осигурява равномерно сушене. Любимите ни ротационни сушилни са с голям набор от функции и са точния избор за тези, които не са фенове на сушенето в сушилня.