Отдели време за себе си с дъските за гладене Brabantia

Отдели малко свободно време за себе, вършейки не толкова любимите домашни задължения. Мисията на Brabantia е чрез иновативния и функционален дизайн на дъските си за гладене, да покаже по-приятната страна  на гладенето.

Нашият "Dotty" дизайн е изключително свеж и цветен, докато "Мандала" варианта предизвиква усещане за спокойствие и благополучие. Музиката прави света весел, така че опитайте нашата музикална дъска за гладене Brabantia. Красива дъска за гладене със звуково покритие, здрава стойка за парна ютия и рамка със свежи бели цветове. За теб дори създадохме някои плейлисти „Brabantialife“ Spotify за доброто ти настроение.

С доказана психологическа и физическа полза #MeTime, или почивка от нормалната ни програма, гарантираме, че ще те оставим да се чувстваш по-щастлив и освежен.

„За някои, гладенето е отегчителен процес. Но други го смятат за релаксиращ ритуал. Гладенето може да бъде вдъхновение, време за слушане на музика и момент, в който да останете сами със себе си. С новите ни дъски за гладене се опитваме да ви помогнем да създадете тези #metime моменти, които ще превърнат домашните задължения в релаксираща процедура.“ — Сьорс Ееренс, мениджър категория „Перални“.

Повече от нашите дъски, маси и калъфи за гладене може да откриете в категорията ни "Пране и сушене"

 Последвай Brabantia в социалните мрежи

Не забравяй да ни дадеш един "like" във Facebook и да ни последваш в Instagram. Чувствай се свободен да зададеш вашите въпроси или просто да споделиш малко лююбов с Brabantia.

 

Още Новини
3 ценни съвета за сушене на пране в стая

Несъмнено всички се сблъскаме с факта, че през зимата и есента носим много повече дрехи. И въпреки това студените, влажни условия навън затрудняват сушенето и използването на пералнята, когато имате най-голяма нужда от нея.

По този повод решихме да ви дадем 3 ценни съвета, които не само ще ви спестят време и пари, но оставят прането ви със свежа и приятна миризма.

Сушилници от серията „Wallfix“

Сушилниците от серията „Wallfix“ се побират дори и на най-малката площ. Изработени са от устойчиви на корозия материал. Лесни за инсталиране.

Сгъваеми Простори за дрехи тип чадър Brabantia - Защо да изберем

Ротационните сушилници на Brabantia предоставят необходимото ви пространство за да изсушите прането на цялото семейство с минимални усилия. Завъртането в посока на вятъра осигурява равномерно сушене. Любимите ни ротационни сушилни са с голям набор от функции и са точния избор за тези, които не са фенове на сушенето в сушилня.