Аксесоари за баня, 3 части, White

Повече снимки

Цена 75,00 лв.

Този продукт е със срок на доставка до 20 работни дни.

OR

Искате ли да организирате пространството около мивката в банята по удобен, спретнат и красив начин? Направете го с комплекта от три аксесоара за баня на Brabantia: диспенсър за течен сапун, държач за четки за зъби и многофункционална тавичка.

Предимства
Характеристики

Три функционални аксесоара в един цвят и с еднакъв дизайн:

Дозатор за 250ml течен сапун, който се пълни лесно и не капе и който стои стабилно на място, вместо да отскача на всички страни, когато го натискате за да си измиете ръцете.

Стабилна поставка за четки и пасти за зъби, която не се пълни с вода и която държи четките ви изправени за да не се допират една до друга и в която можете да съхранявате, освен класичски, и електрически четки за зъби.

Многофункционална тавичка, в която можете да подредите другите два аксесоара, да ползвате като сапунерка, или да държите в нея дребни предмети като свалени бижута, ножички, пили и други подобни, които не искате да се подмятат хаотично наоколо.

Изработени от устойчиви на корозия материали, които ги правят трайни, удобни за почистване и подходящи за използване в бани и тоалетни.

Характеристики

Каталожен №: 1003492
Серия ReNew
Гаранция 5 години
Ширина (cm) 16.8
Височина (cm) 14.9
Дълбочина (cm) 9.7
Тегло (KG) 0.366
Цвят Бял