Външен простор Lift-O-Matic 50m, метален шиш за вкопаване, калъф, торба с щипки, Anthracite

Ед. цена 355,00 лв.

Наличен

OR

Простирайте удобно - системата LiftOMatic ви позволява лесно да регулирате удобната за вас височина на простора: от 129 до 187 cm.

Предимства
Характеристики
"Умна" система Lift-O-Matic за лесно и плавно регулиране на удобната за вас височина (от 129 до 187см).
Идеален за проветряване на възглавници и завивки в най-ниската позиция.
50 метра въжета на ваше разположеие!
Вече няма нужда да се обикаля с коша за пране: раменете на простора се въртят лесно и плавно, дори когато са напълно заредени с мокро пране.
Леснозаменими самостоятелни въжета (не се оплитат, няма нужда да правите възли).
Въжетата са специално обработени за добро сцепление с прането и щипките и са подсилени срещу въздействието на UV-лъчите.
Дълъг живот на продукта и устойчивост на атмосферните влияния: масивна конструкция, изработена от резистентни на корозия материали; защитен водонепромокаем калъф с цип (продават се резервни и отделно); на разположение са и резервни оригинални въжета.
Всяко рамо на простора завършва с накрайник, предвиден за сигурно поставяне на закачалка - в случай, че държите някои по-деликатни дрехи да се сушат така.
Със здрава халка за окачване с цел удобно и компактно съхранение, например в гараж.
Размер в разпънато състояние: макс диаметър 295cm и височина 187cm.
Комплектът включва и метален шип с капачка и диаметър 45mm за вкопаване в земята , калъф за покриване/съхранение и торба за щипки.
Ако след употреба покривате простора със защитния му водонепромокаем калъф, въжетата му винаги ще бъдат сухи и чисти и няма да ви се налага да миете тях и простора преди следващото простиране.
Ако имате нужда от пространство, лесно можете да извадите простора от забитата му в земята (цимента) основа и да й сложите капачката. Така в основата няма, нито да влизат пръст и други нежелани материали, нито нещо ще стърчи от земята за да ви спъва или да ви пречи да косите тревата например.

Характеристики

Каталожен №: 1003467
Серия Lift - O Matic
Гаранция 5 години
Височина (cm) 200
Ширина (cm) 11
Дълбочина (cm) 11
Макс. ширина (cm) 295
Макс. дълбочина (cm) 295
Макс. височина (cm) 187
Тегло (KG) 6.633
Цвят Сив
Регулируема височина Да
Ротация Да