Интелигентният начин да изглеждате добре!

„Все повече хора предпочитат да гладят дрехите си с пара, вместо с ютия. Но постигането на добър резултат без гънки не е толкова лесно, колкото изглежда. Особено ако искате да имате безупречен вид. Ръкавите и местата около копчетата са най-голямото предизвикателство и те изискват допълнително внимание. И дори така може да отнеме доста време, за да бъдат дрехите ви без неизгладени места. Това е проблем, който решихме с нашите продукти Refresh & Steam." - Лорън Роелофс, мениджър на категорията "Грижа за прането и дрехите" в Brabantia.
 

 

Проветряването и изпаряването на дрехите ви спестява пране, време и място!

Парата е идеална и за гладене на деликатни дрехи.

Запознайте се с новата колекция Brabantia Refresh & Steam:

аксесоари за прането и дрехите,

които ви помагат да се справите - 

интелигентно, удобно и икономично

- с досадните бръчки и миризми:

без нужда от дъска за гладене.

 

Достатъчно голяма маса за гладене, която можете да окачите навсякъде и да изгладите на нея с пара фланелка или сако.
Многофунк- ционална компактна мебел, на която можете да организирате целия цикъл на дрехите за ежедневието. Освен това шикозен интериорен акцент.
Ако пък търсите супер компактно решение, на тази закачалка можете да изгладите с пара, да оставите дрехите да подишат и след това да я приберете някъде.
Ето вариант, при който всяка врата вкъщи се превръща в маса за гладене и при който спестявате около 99,99% от пространството, което иначе тя би заела!
Ако вече сте виртуоз в парното гладне или искате още една закачалка в комплекта, тази ще ви свърши идеална работа при гладнето на рамене и яки.
Помислили сме за всичко: два сгъваеми панера за дрехи, които побират прането от една пълна пералня, са на ваше разположение и за разкош!
Всички продукти от серията Refresh & Steam са създадени, за да спестят място у дома, да ви предоставят максимално удобство и са произведени с грижа за природата: изработени от до 75% рецеиклирани материали и рециклируеми от своя страна до 75%!
 

Разгледайте Refresh & Steam в магазинa тук >

Разгледайте всички продукти Refresh & Steam тук >