Съвети и трикове

  • 10 ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА ГЛАДЕНЕ, КОИТО УЛЕСНЯВАТ ГЛАДЕНЕТО

    Гладенето вероятно не е любимата част от домакинската работа. Без значение как го приемате, винаги е приятно, когато задълженията в и около къщата могат да бъдат улеснени, нали? Ето защо, само за вас: 10 аксесоара, които улесняват гладенето! 
  • Креативни идеи за спестяване на пространство във вашия дом

    Липсата на пространство не означава непременно липса на стил. Някои от най-уютните и вдъхновящи места са с малки размери; цялата ви креативност се събира в малък, шикозен дом, който обичате! Знаем какво си мислите -"всичко това звучи прекрасно, но имам твърде много неща, за да запазя домашния си шик". Претрупаните домове са пълни с неща, поради което нашите съвети за пестене на пространство може да са полезни, когато става дума за усъвършенстване на малкото ви пространство в красив, уютен дом, без да се налага да изхвърляте вещи.

  • Цветове за супер стилен кухненски интериор

    Желаете да освежите  вашия дом? Защо не смените цветовете в кухнята си, за да създадете приятен и вдъхновяващ кухненски интериор! Ние, от Brabantia, сме събрали някои от любимите ни цветови схеми, за да ви накараме да сложите престилките и да "сготвите" нещо красиво. Вижте нашите предложения.

  • Как да подредим детската стая на нашите малки (и пораснали) деца

    Всички знаем, че децата трудно изграждат навици за подреждане! За щастие, ние създадохме редица многофункционални, пространствено спестяващи решения за съхранение на играчките и вещите на малките и подрастващи деца! Създайте повече място за игра, благодарение на тези супер интелигентни решения за съхранение, проектирани за интериорно опростяване и активен живот!

  • Tasty Colours - ТОВА ВЕЧЕ Е ЩАСТЛИВО ГОТВЕНЕ!

    ПРИБОРИ Tasty Colours - колекция от удобни кухненски прибори в ярки цветове.