Пране, сушене, гладене

 • Сгъваеми Простори за дрехи тип чадър Brabantia - Защо да изберем

  Ротационните сушилници на Brabantia предоставят необходимото ви пространство за да изсушите прането на цялото семейство с минимални усилия. Завъртането в посока на вятъра осигурява равномерно сушене. Любимите ни ротационни сушилни са с голям набор от функции и са точния избор за тези, които не са фенове на сушенето в сушилня.

 • 3 ценни съвета за сушене на пране в стая

  Несъмнено всички се сблъскаме с факта, че през зимата и есента носим много повече дрехи. И въпреки това студените, влажни условия навън затрудняват сушенето и използването на пералнята, когато имате най-голяма нужда от нея.

  По този повод решихме да ви дадем 3 ценни съвета, които не само ще ви спестят време и пари, но оставят прането ви със свежа и приятна миризма.

 • 10 трика, с които ще гладите дрехи като професионалисти

  Кой може да каже, че глади дрехите си правилно? И в частност ризите - нужно е специално умение, за да ги изгладите безупречно, нали? Ето защо, нашите дизайнери в Brabantia измислиха иновативната маса за гладене Brabantia Titan Oval 

  Умната асиметрична рамка позволява да гладите в седнало положение и осигурява регулируема работна височина.

 • Отдели време за себе си с дъските за гладене Brabantia

  Отдели малко свободно време за себе, вършейки не толкова любимите домашни задължения. Мисията на Brabantia е чрез иновативния и функционален дизайн на дъските си за гладене, да покаже по-приятната страна  на гладенето.

 • Сушилници от серията „Wallfix“

  Сушилниците от серията „Wallfix“ се побират дори и на най-малката площ. Изработени са от устойчиви на корозия материал. Лесни за инсталиране.