Lekue

През 2020 година Brabantia придобива испанската марка за аксесоари за готвене Lékué. Причината е, че Lékué и Brabantia изповядват една и съща идеология: продуктите и на двете марки се изобретяват интелигентно за да служат по най-добрия и удобен начин у дома и се отличават с високо качество и трайност като в същото време са произведени природосъобразно и с мисъл за рециклирането след края на вярната им служба. Продуктите Lékué съвършено допълват кухненския асортимент на Brabantia. От 2024 година марката се предлага и в българския онлайн-магазин на Brabantia.

В Lékué ще ви предложим кухненски прибори с високо качество и издръжливост, които ще ви помогнат в готвенето, благодарение на интелигентния си дизайн и дори ще променят облика на традиционното готвене.

 

  

Направихме революция в кухнята с нашия съд за готвене на пара в микровълнова фурна и въвеждането на безвредния и качествен платинен силикон - нещо немислимо преди десет години!

Вярваме и ще ви докажем, че можете - много по-бързо, по-чисто и по-икономично, отколкото във фурна, мултикукър и еърфраер - да готвите любимите ви традиционни ястия в микровълновата фурна у дома. Бонус: без неприятните и натрапчиви миризми, свързани с варенето, печенето и пърженето.

Продуктите ни от платинен силикон имат 10 години гаранция

Технологията ни намира приложение в серия от продукти, в които можете да сготвите всякакъв вид ястия с месо, зеленчуци, паста, пиле, риба и морски дарове. Изключително разнообразани са и начините на приготовление на яйца.

Морски дарове със зеленчуци

Цяло пиле

Задушена риба

Риба с гарнитура

Омелет

Испански омлет

Сандвич с яйце

Авторско ястие

За любителите на скарата имаме специален продукт, с който можете да гриловате месо, риба, зеленчуци и да си правите бързо сандвичи и тостове. Имаме за вас решение за ориза и друго за пастата. И разбира се, за любимите пуканки - съд за домашни пуканки с избрани от вас самите царевични зърна и овкусени по ваш вкус.

Грил

Съд за пуканки

Съд за паста

Съд за ориз и киноа

Знаем, че понякога в началото е трудно. Освен това микровълновите фурни са донякъде като музикални инструменти: различните марки и различните модели имат своята индивидуалност и свирят и работят различно. Но, след като почувствате вашата и след като приготвите няколко ястия с Lékué в нея, ще се уверите в уменията си. За да направим по-приятно началото на приключението ви, сме подготвили видеоклип с основните правила за използването на всеки наш продукт за готвене в микровълнова фурна: последователност, мощност и времена за готвене. Оттам насетне сте на ход вие и вашата кулинарна фантазия!

Към продуктите в магазина тук >