Кош за пране Bo 60L, Matt Black

Цена 389,00 лв.

Наличен

OR

Ако търсите красиво решение за мръсното пране в оживения ви дом, големият 60-литров Brabantia Bo Laundry Bin съчетва красивият дизайн и практичността в едно. Той може да бъде поставен, както плътно към стената, така и прибрано в ъгъл, стои здраво на пода и разполага с умната Quick-Drop система на Brabantia.

Предимства
Характеристики
С нашия Brabantia Bo Laundry Bin 60L дори няма нужда да отваряте капака всеки път, когато слагате по-малки дрехи или кърпи благодарение на Quick-drop системата, с която разполага коша.
Освен това можете да слагате и махате капака лесно винаги, когато пожелаете и без да се чудите къде да го оставите, защото можете да го подпирате отгоре върху самия кош.
Кошът е с изящен и стилен дизайн, съчетан с високо качество на материалите и изработката и с капак, който дискретно скрива мръсното пране от погледа.
Кошът е на елегантни тънки и регулируеми крачета, които стоят стабилно и не надират подовата настилка и благодарение на които под коша не се задържа влага и почистването е винаги лесно.
Благодарение на оптималната си височина, кошът не ви кара да се навеждате, когато слагате или вадите от него дрехите за пране.
Кошът е снабден с вентилационни отвори, помагащи на прането да "диша" и предпазващи го от появата на мухъл и миризма.
Кошът може да бъде поставен, както плътно към стената, така и прибрано в ъгъл.
Brabantia Bo 60L е изработен от устойчиви на корозия материали, което го прави подходящ за използване в баня и други мокри помещения.
Торбата за съхранение на дрехите за пране е много удобна за използване: перфектно приляга към коша и е с интелигентно велкро закрепване, така че се поставя и сваля лесно.
Торбата за съхранение е подходяща за пране в пералня с програми до 40°C, което прави Brabantia Bo Laundry Bin 60L, не само удобен и красив избор за домашното мръсно пране, но и хигиенично решение на задачата!

Характеристики

Каталожен №: 1004175
Гаранция 10 години*
Условия за гаранцията * Гаранцията не покрива торбата на коша.
Вместимост в литри 60
Височина (cm) 67
Ширина (cm) 54
Дълбочина (cm) 32
Тегло (KG) 3.6
Цвят Черен