Кош за смет за разделно събиране Sort&Go 2x16L, Dark Grey & Jade Green

Ед. цена 139,00 лв.

Наличен

OR

Щом разглеждате кошовете Sort&Go на Brabantia, вероятно имате намерение да събирате и изхвърляте бокука разделно. Поздравяваме ви за отговорното ви отношение към природата и Планетата! Тези два коша с вместимост от 16 литра всеки от тях, ще застанат перфектно в почти всеки кухненски шкаф, без значение на коя страна са отварят вратите му и без да тежат на пантите им!

Предимства
Характеристики
Идеалното решение за спестяване на място, за скриване на коша за смет в шкаф и за разделно събиране на боклука.
Самоподържаща се конструкция, която не тежи на пантите на вратите на кухненския ви шкаф.
Стойката за двата коша е подходяща за монтаж на врати, отварящи се на ляво и на дясно. Тъй като след това кошовете просто висят закачени на нея, можете да ги сваляте и връщате обратно без усилие и винаги, когато пожелаете.
Лесно инсталиране (в комплекта са включени схема и всички необходими части за монтажа). Минималните необходими размери на шкафа са: дълбочина 360mm, височина 430mm и ширина 550mm.
При отваряне на шкафа двете кофи излизат удобно навън като капаците им може да бъдат застопорени в отворено положение, за да не ви се налага да се навеждате всеки път, когато искате да изхвърлите нещо.
Със здрава дръжка за удобно носене и с ръкохватка в основата на коша за лесно изсипване.
В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер D са съвършено пригодени за вашия Sort&Go 2x16L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки.

Характеристики

Каталожен №: 1005518
Серия Sort & Go
Гаранция 10 години
Вътрешна кофа Без вътрешна кофа
Вместимост в литри 32
Височина (cm) 43
Ширина (cm) 52
Дълбочина (cm) 37
Макс. височина (cm) 43
Мин. височина (cm) 69.9
Тегло (KG) 2.725
Подходящ за монтаж на стена Не
Цвят Микс
Брой отделения 1